Nejste přihlášen/a.
Dobry den,dnes mi zazvonil u domu nekdo jako exekutor.Zacal se ptat kde je manzel a kdyz jsem rekla ze odjel na nocni smenu zacal kricet ze lzu ze byl u nasich sousedu a ti mu relki ze byl doma.Pak mi rekl ze manzela muzou nechat zavrit do vezeni za to ze se nechava zaprit.Chci se tedy zeptat jestli to muzou udelat nekoho jen tak zavrit...a jsete kdyz to neni pravda.Diky E.C.
To vaše povídání mi příjde jako povídání o podvodu. Je třeba zabouchnout dveře a zavolat na policii. Nikdy jsem živého exekutora neviděla a moc bych si přála, abych ho nikdy neviděla. Ale mám pocit, že exekutor je úřední osoba, která se má při příchodu prokázat průkazem a soudním rozhodnutím s kulatým razítkem. Takhle, jak to popisujete, může přijít do kterékoliv domácnosti vypraný bezdomovec a vybrabčit všechno. To přece nejde, ikdyž náš stát je opravdu podivný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.