Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest třísel

Od: ac odpovědí: 10 změna:

Chtěl bych se zeptat co mi může být, když mě příšerně bolí pravé tříslo? k doktorovi se mi nechce, ale ta bolest je hrozná. díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Zkuste se prohmatat, jestli neucítíte na pravé straně bouličku. Pak by to byla tříselná kýla.

Jestli jo, tak koukejte mazat k doktorovi. Nemusí se stát nic, ale taky to může mít dost vážné následky. A případné operace se nebojte, je poměrně jednoduchá, i když trochu bolestivá. A mě můžete věřit, vím, o čem píšu.

hodnocení

0x

Bolí stále nebo bodá ( v intervalech)? Pokud chvílemi projede tříslem prudká bolest, tak to může být od zánětu nadvarlete. Pak by to chtělo zajít k urologovi pro antibiotika.

ac
hodnocení

a jak to prosím vás chodí u doktora protože nějakou bouli tam mám, na obou tříslech :(

marenka*

Dojdete si k lékaři, ten vás požádá, abyste si lehnul na záda. Rozepnete kalhoty, mírně stáhnete, cca pod zadek. Pokrčíte nohy, povolíte bříško a dáte ruce volně podél těla. Lékař vás prohmatá a uvidí co dál. ;)

doplněno 02.05.11 21:42:

Nezvedal jste něco těžkého?

ac
hodnocení

no nedávno jsme stěhovali postel ale nic moc těžkého, ale když jsem zvedal svoji kamarádku, která váží aspon 80 tak jsem cítil něco v tříslech, ale začalo to bolet až o pár dní později :(

Počítejte s tím, že v nějakou dobu bude muset na rukou nosit Vaše partnerka Vás*smich*.

marenka*

No tak to je ono. *mala* Seberte odvahu a běžte k doktorovi. Kdybych vám měla popsat kýlu hodně obrazně a co nejvíc srozumitelně, tak si představte svoje břicho. Máte kůži a pod ní sáček, ve kterém jsou vaše vnitřnosti. A ten sáček tím tlakem při zvedání povolil. Jako když zmáčnete nafukovací balonek jenom na jednom místě. A právě to umí dát doktor zpátky. ;)

marenka*
02.05.11 22:02

?

Bolest třísel
ac
hodnocení

děkuju moc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]