Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poslat na Slovensko peníze, ale nevím, jak se to dělá. Mám internetbanking od Poštovky ale jak tam zvolit měnu, to jsem neobjevil. ZA každou reakci předem díky
Vední učtu zadarmo internetové bankovnictví zadarmo karta vedení zadarmo podívej se na jejich stránky.
Hezký.
Jinak k tazateli. Pozor na poplatek za převod peněz. U nás se jezdí do Sparkasse (Německo), protože tam si za převod účtují deset centů, kdežto česká banka o hodně víc.
OK, ještě mě napadlo poslat ty peníze v obálce. Ale to taky není bezpečné Nevim, uvidíme co se dá dělat
To jste mi připomněl. Co takhle cenné psaní? Podívejte se na stránky české pošty, to by mohlo jít a za pár kaček.
Seifenesdorf.
Plecháčku, to byl dotaz k té německé bance, Žitava je německé město u hranic. Omlouváme se.
Běžný pčet by měl umožnit platbu do zahraničí - zadat zahraniční příkaz - vy to pošlete v Kč a banka do které posíláte to přijme v jejich měně, tj. v EURech. Podle mě tedy měnu neovlíte. Jediný problém bývají poplatky, které jsou nehorázně vysoké. Dá se navolit, na čí vrub půjdou poplatky - jestli sdílěné - tj. na každého část nebo jestli jen ve vaší režii atd. Takže nejdřív si zjistěte kolik by vás ta transakce stála.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.