Nejste přihlášen/a.
Ahoj..Už delší dobu mě skoro každý den bolí hlava(a to dost!..spánkem to není spím 9 hodin),je mi špatně a někdy se cítím úplně prázdná a občas mě bolí u srdce...nevíte co to je?trvá to asi půl roku..
Take bych to videla na pater - ja mam problemy s krcni a takove bolesti hlavy co jsme diky otmu zazila bych neprala nikomu. No a znama zase mela problemy s hrudni pateri a mela takovy stav, ze vsichni mysleli, ze to je infarkt - nastesti nebyl.
Ovsem pokud to trva takto dlouho zalsa bych radsi k lekari - jenak ten presne zjisti co vam je - zdravi mame jen jedno, tak proc riskovat. A pokud mate sutecne problemy s pateri, tak vam predepise rehabilitaci. Me to pomohlo a mela jsem od otho na leta pokoj
Dobrý den. Takové bolestivé stavy má kde kdo, tedy i já. Nejříve jsem měl dojem, že to začalo v době , kdy jsem přestal požívat alkohol, potom jsem to sváděl na nedostatek nikotinu a nyní mě je jasné, že naší předci se těchto problémů vyvarovali tak, že dobrovolně umřeli dříve, než je to mohlo postihnout. Zkoušel jsem všchno možné. Chodil jsem i po doktorech. Ale výsledný efekt byl nula. Závěr, když Vám ty prášky na hlavu pomáhají, tak je berte dál. Jsem už skoro závislý. Ale mě z toho vyplývá pouze jeden závěr. Ti doktoři už dávno poděkovali a ti schopní jsou už jinde, než je já potřebuji. Asi odešli. A Michal Tučný o tom už dávno zpívá - Všichni jsou už v Mexiku, Buenos Dias já taky jdu... A ta rehabilitace je celkem dobrá. Nejvíce pomáhá zavěšení za hlavu na takové houpačce. Jednomu pacošovi se to smeklo a visel za krk. Už ho hlava nebolí. A stejně tchán mě pořád dokola uklidňuje, že 150 cm černozemě nade mnou, to spolehlivě vytáhne. A v tom okamžiku přestávám vnímat bolest hlavy, protože mě bolí břuch od smíchu. A ta krční páteř, to je mrcha. Tak jak začne křupat, zadrhávat a vrzat, tak sřílí na všechny strany. Jo, to jsem si jednou vzpoměl, když jsem odcházel od neurologa, že páteř je pohybové ústrojí a zašel jsem za orthopedem. Ten mě jako jedinný ujistil, že to není léčitelné, ale dá se to zmírnit. Jak? Zlomíme , nebo aspoň pohmoždíme něco a to Vám vyplaví endorfiny a to potlačí bolest.. sorry, to je už sranda z Dr.Hause. Ale píchl mě do hlavy. Vrazil tam dvě včeličky, síly sršňů, skoro jsem upadl do komatu a měl jsem na rok pokoj. Už se za ním znovu chystám, ale v tomto jsem smolař, když už se rozhodnu, tak on taky. Jednoduše odejde a není tam. Příjdu za 14 dnů. Tak ty patráky všechny sežeru a počkám ještě týden. S pozdravem Laďa
Pijes dost? K tomu by sedely ty bolesti hlavy a unava. Obcas boli u srdce kazdeho, vetsinou se jedna o skriply nerv nebo sval, dokaze to pekne strilet. Muzes mit poruchu imunity, unavovy syndrom, syndrom vyhoreni... mozna spis prave az moc. Z prespani muze byt take pekna unava. Kazdopadne bych zasla za doktorem. Kolik ti vlastne je let?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.