Nejste přihlášen/a.
Zdravim všechny
sem ÚP už asi 6 měsíců ,chci se přihlásit na rekvalifikační kurz,už sem to jednou zkoušel bohužel neúspěšně chtějí po mě potvrzení že mě někdo přijme. Zkoušel sem několik firem bohužel bez šance,nemáí někdo nějakou firmu kdo by mi to potvrdil klidne za nějaký menší poplatek: Nebo nějaký tip jak to udělat? Díky všem de mi ŘP sk C + profesní průkaz což dnes není levná záležitost navíc bych se i uplatnil na trahu práce .
Známí si nedávno právě tento kurz dodělal a také přes ÚP. Měl však potvrzení od firmy o tom,že pokud bude mít tuto rekvalifikaci firma ho zaměstná a tak se taky stalo. Ono to asi za žádný poplatek nepůjde.Úp vše eviduje,proto potřebuje to potvrzení a vy ho můžete sehnat asi opravdu jen tam,kde Vás potom zaměstnají Ale když už ty firmy obcházíte a všude nic,myslíte,že to bude o tolik lepší až tu rekvalifikaci budete mít? ÚP nabízejí i kurzy,kde není potřeba žádného potvrzení,ale vy máte zájem asi jen o ten vámi vybranný.Asi nezbude nic jiného než si ho zaplatit sám a pak usilovně hledat práci. Ale to je můj názor,tak jak to znám já...třeba má někdo jiné řešení...
Platit rekvalifikace je naprosto zbytečné pokud vás nikdo nezaměstná, naprosto v tomto případě s nařízením souhlasím. Potvrzení? Zapomeňte na to, že dáte kus papíru a ÚP vám zaplatí rekvalifikaci a pak dál bude platit, že práci nemáte. Firma se musí zavázat, že vás zaměstná nejméně na půl roku (aspoń tak, je to u nás). Pokud tak moc rekvalifikaci chcete, tak si jí zaplaťte sám v tomto případě to ÚP vůbec nezajímá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.