Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada za darování plazmy?

Od: umpalumpa* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, byla jsem darovat plazmu, a dostala jsem za to 400kč. Syšela jsem ale že někde dávají i 1000kč, máte s tím někdo zkušenosti? Popř. s jiným dárcovstvím (nejen plazmy)?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Darování Plasmy je zdarma! Pokud jste dostal zaplaceno, tak se nejedná o dar.

Nene, darování krve je zdarma. Plazma se proplácí. V Brně za 400 - 500 Kč.

lidus*

kolikoli-I v Brně můžete plazmu darovat bezplatně, na vyžádání dostanete potvrzení o bezplatném darování pro vaši mzdovku a nějak se upravuje daň, jinak se platí 400 kč., odběr může být jedenkrát za týden a trvá asi 45 min.

Aha, tak to nevím. Já darovat nemůžu (zdrav. důvody), ale spolubydlící byli.

drich*
hodnocení

0x

Jen bych podotkl, že darování plazmy ve většině soukromých společností Vám hodí nějakou tu stovku, ale tyto společnosti ji obvykle vyvezou do zahraničí, takže jde čistě o obchod, nikoliv o pomoc u nás v ČR.

darkyne29
hodnocení

0x
zajima vas darovani za penize, ze? Zdarma muzete chodit darovat krev, ale to asi nebude pro vas, kdyz resite, kde byste dostala tisicovku misto 400. Tak dvacet tisic dostanete za darovani oocytu. Ale to musite vydrzet nejakou bolest, byt "kvalitni" darkyne, protoze darujete svou dna.

sevcazbrodu
hodnocení

0x

Bratránek jezdí do Rakouska - 1,800kč.

bobulkaa
hodnocení

A nemáš nějaký kontakt toho místa kam jezdí? webovky nebo cokoliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]