Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nerada obtěžuji,ale chtěla bych se zeptat,možná mi budete moct poradit.
Jsem slovenka,mám tady nahlášený dlouhodobý pobyt na dobu neurčitou a chci si zařídit volnou živnost/realitní makléř/.měla bych to na VPP.
Na úřadě mi řekli,že potřebuji souhlas místa podníkaní od majitele bytů,což chápu,ale tady vzniká ten problém.Majitel bytů mi ho nechce dát...je možné abych ho nejakým způsobem ohrožovala/co se týče jeho majetku?/třeba bytu který nám pronajíma,nebo je v tom něco jinýho.
Moc děkuji za odpověď
JK
Jako majitel bytu nebo nemovitosti bych taky rozhodně nestál o to, aby moje adresa byla kdekoli uvedena, pokud by to nebylo vyloženě v mém osobním zájmu.
Ja ho chápu a asi bych udělala to samé,ale pořád zustava otázka,zda ho můžu nejak ohrozit?To bych nerada!
Nikdo nestojí o to, aby do jeho majetku chodili čísi zákazníci, natož věřitelé nebo exekutoři.
Předpokládám, že by tam nechodili klienti, jinak by s tím asi souhlasil málokdo. Představte si kdyby k lidem, co mají na živnosťáku adresu paneláku chodili lidi, měli tam dílnu ... to by vypadalo. Ale na živnosťáku ji mají. Živnost prostě vykonávají jinde, chodím třeba podepisovat smlouvy do kavárny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.