Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat jak vypočítám nebo nemohl byste mi někdo vypočítat konečnou cenu.
Produkt stojí 670Kč a sleva je 20%
Kolik bude prosím KONEČNÁ CENA?
DĚKUJU..
procento je stý díl celku... nebo jedna setina...
když máš sto korun a dáš mi 20 %, dáš mi 20 dílů, teda 20 korun
teď máš 670 korun a máš mi dát opět 20 dílů, ale z těch 670... takže vypočítej, kolik činí jeden díl (jedno procento) z těch 670 a vynásob to počtem procent slevy, teda 20.
a potom od těch 670 odečteš výsledek a máš 670 -20%...teda konečnou cenu
doplněno 02.05.11 10:29:nečiňme těm dětem medvědí službu! není zrovna nejvhodnější to těm tazatelům rovnou vypočítat... oni to zase klidně opíšou a zůstávají nevědomí jako před tím...stačí je navést na to, jak na to jít...ať se potrápí a pochopí...
No jo, to je hezké, sleva dvacet procent, ale co poštovné? A neplatí ta sleva třeba až při koupi tří kusů? Atd. atd.
Výborná poznámka. Já si teď kupovala sekačku a pravda, měli jí asi ve třech obchodech. Zvolila jsem ten, kde mi slíbili za registraci osmiprocentní slevu.
Vyplnila registraci, objednávku, sleva nikde. Říkám si, třeba jí odečtou až u faktury. Cha. Pak jsem se dozvěděla, že slevu mohu uplatnit při dalším nákupu.
Dobrý den. Na výletě do ZOO třídní učitel kupoval vstupenky. Jedna vstupenka stála 50 Kč a žáků bylo 20. Chci slevu 10 % a strkal biletáři pětikilo. A to se vyplatí! S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.