Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu do Makra i bez kartičky?

Od: plechacek* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

Dostanu se do Makra i bez kartičky, nebo nemám šanci? Případně jak to udělat, abych se tam dostal? Díky P

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do Makra se bez karty dostanete akorát nebudete mocI zaplatit u pokladny *smich* Jak to udělat? vypsat žádost a doložit registraci u finančního úřadu pokud jste podnikatel nebo OSVČ , jinak odjezd do Tesca ;)

des*
hodnocení

0x

Stačí se domluvit s někým kdo tam jde solo,aby vás tam vzal.Jeden s kartou +jeden bez karty.

doplněno 01.05.11 13:27:

O tom placení je to blbost.

Jakto že je to blbost?:)

des*

Máme ve firmě jednu kartu a chodíme tam ve dva stále a platíme si každý svoje a za své hotově.Na placení není karta potřeba.

ladinpraha*

A fakturu vystavují podle ksichtu?

Aha tak to příště vyzkouším u pokladny ji tu kartu nedávat když ju bude pokladní chtít jsem zvědavý jak pochodím, jinak se odvolám na vás že přece není potřeba , takže všichni hrrrr do makra karty již nejsou potřeba je to obyčejný hypermarket *placni*

des*

Plácáš nesmysly.Samozřejmě kartu musíš mít.Jen jsem psal že jsem ji nepotřeboval.

Takže tvoje odpověď byla pro tazatele zavádějící a tudíž tvé projevení k této otázce bezpředmětné *bzum*

des*

Když myslíš?Domluvit jde všechno.

Ok jenže bych musel vypadat aspoň jak ta na tvojem nicku *smich* ale jinak jo takže v poho a měj se pěkně ;)

des*

Divil byses co je nasvětě hodných lidí.Čau.

cyril*
Asi špatně chápeš, přece píše naprosto jasně a jednoznačně, že musíš mít při placení v Makru kartu, jen to popisuje svými slovy :"Na placení není karta potřeba."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]