Nejste přihlášen/a.
Ví tady někdo jaký je rozdíl mezi platonickou láskou a přenosem v psychologii? Já si myslím, že jsem platonicky zamilovaná a kámoška zase říká že je to přenos v psychologii. Tak prosím poraďte, Děkuji
Podle mě platnou já zamilovanost, je do někoho koho vlastne ani neznáte tzn. Slavná osobnost herec, zpěvák. To druhé jsem v zivote neslyšela, tak se omlouvám ale s tim si vázne nevím rady.
Já myslím že platonická zamilovanost, je do někoho koho nikdy nemůžu mít, např. do učitelky jako já, ale nevím jak se pozná platonická od toho druhýho.
Já bohužel nevím, jak to druhe vypada, co to vlastně je. Nikdy jsem to neslyšela, tak s tim nemuzu pomoci. Ale jakej je tvůj problem s tim by jsem možna pomoci mohla.
No já k ní něco cítim, když jí vidim tak jsem šťastná a když jí dlouho nevidim tak mám deprese, myslím na ní od rána kdy vstanu až než jdu spát a každou noc se mi o ní zdá, jenom nevím jestli je to opravdu zamilovanost a nebo posedlost, protože je fakt strašně hodná a každý ji má rád, ale už jsem jednou k vůli ní brečela protože jsem jí dlouho neviděla tak se mi po ní moc stískalo, tak fakt nevím
Jo to znám, já mela neco podobného s kolegou z práce. Vzhledem k tomu že s ni vztah mit nemůžeš, tak by jsem to zkusila přestat řešit, já vím že si možna říkáš. Že to se snadno rekne, ale tezce udělá. Ale kdyz s to zakazes, tak to pujde.
Já už jsem to zkoušela, říkala jsem si že je to učitelka, tak ať se vzpamatuji, řekla jsem si že na ní zapomenu, ale prostě nejde na ní přestat myslet, asi to chce čas a odezní to samo.
no já jsem jí o velkých prázdninách neviděla dva měsíce a připadá mi že moje láska k ní je větší. a teď jí neuvidim dva týdny a pochybuji že se odmiluji, když jí pak zase uvidim.
ch
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.