Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak probíhá 3.kolo pohovoru

Od: eew odpovědí: 2 změna:

dobrý den,

byl jsem v rámci hledání nové práci na druhém kole pohovoru (první kolo beru jako selekci došlých životopisů) a pozvali si mě na třetí a poslední kolo... Poraďte mi prosím co mě tam čeká, jak takovéto pohovory probíhají?

děkujiii

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiodnet
hodnocení

0x

To budou zřejmě psychotesty. Firemní nebo najatá psycholožka bude zkoumat váš duševní stav. Nezbývá než popřát hodně úspěchů.

sssss
hodnocení

0x

Nasledujici kola pohovoru probihaji v podstate stejne. Bud prijde manager daneho oddeleni aby si sam vybral z uz probranych kandidatu. Nebo se proste zameri na konretnejsi oblast kterou pozice vyzaduje. Anglictina, psychotesty, technicke znalosti,...

Jde jen o stálé prosivani se síty s jemnejsimi oky.

Preji hodne stesti a at se zadari*jasne*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]