Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vznést do vztahu více něhy

Od: dotazujici odpovědí: 4 změna:

Ahoj lidi dříve jsem na lásku na první pohled nevěřil. Ale potkal jsem jednu dívku, bylo nám spolu velmi krásně a oba jsme se milovali, vím, že to byla skutečná láska navíc v mém věku už vím co znamená opravdu milovat. Jenže z ní to blbě, byla to pro mě i první láska, první vztah a první láska občas zatemní rozum, prostě jsem udělal spoustu chyb a tu dívku odradil. Ale po delší době jsme se zase začali sbližovat, bohužel měla problémy doma s rodiči a já jí hnal znovu do vztahu. Poté se mi zdál sen, a podle výkladu mě mělo čekat zklamání s tou dívkou. Splnil se po 14 dnech, uplně jsme se rozhadali a ukončili i své přátelství. Nyní měsíc od doby co se to stalo se mi zdál nový sen, opět s tou dívkou, ale tentokrát po vyložení všech detajlů, mě čeká druhá šance, omluva a opravdu už by to měl být podle všeho vztah jaký jsme si společně přáli. Možná jsem naivní, ale pokud se to má opravdu splnit nechci být znovu ten chybující to by bylo naposled . poradíte jak si udržet krásný vztah než se poznáme uplně a zjistíme co kdo má jak rád už po té krátké době jsme zjistili, že máme spolu hodně společného a společných zájmů. Jak tedy vznést do vztahu více něhy :) děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

V první řadě byste si měl uvědomit, co jste dělal ve vztahu špatně, co tak vaši dívku iritovalo, že jste se rozhádali až rozešli. A to změnit, případně nějak omezit. Byla to vaše první láska, máte právo na omyly, nikdo není neomylný. Ale právě z těch omylů se můžete poučit. Pokud prahnete po obnovení vztahu, zkuste to. Ale nechte na dívce, ať se sama rozhodne, jestli do toho s vámi půjde znovu. Obnovené vztahy mohou fungovat, a pokud někdo tvrdí opak, tak zřejmě s tím nemá zkušenosti, nebo mu zrovna ten obnovený vztah nevyšel. Ale většinou pak musí oba dva partneři na sobě a na svém vztahu zapracovat. Vy tím, že omezíte něco, co vaší dívce vadilo. Vaše dívka tím, že se s určitými věcmi smíří, jelikož možná nejdou až tak změnit. A jak na něhu ve vztahu? No, pokud se budete mít rádi, budete o sobe stát, tak snad ta něha přijde nějak sama. Jestliže nejste zrovna ten nejněžnější a nejromantičtější typ, tak asi sotva něco vykoudlíte, když vám to není dané. A taková ta slova, jakože "miluji tě", opakovaná neustále za každou schůzkou, pak vztah degradují. To, že někoho milujete, máte rád, většinou jde poznat z vašeho chování k partnerovi. Nikoliv ze slov. Ale kytička, pusa, držení se za ruku, pomoc v pravou chvíli, umění poslouchat to taky není špatné. Tak ať se vám daří a tentokrát to vyjde! Hodně štěstí!

Ahoj, Eulálie, klobouk před Tebou dolů. Líp bych to napsat nedovedla. Jaga.

dotazujici

Ahoj eulalie, moc děkuji, na některé chyby jsem přišel sám, ale s některýma jsem si jistější i u jiných děkuji. Mysláš pokud dostaneme od osudu novou šanci s tou dívkou, asi se nemám vracet v myšlenkách na to co bylo ať už povedené či nepovedené, proszě brát tu šanci jako druhý nový vztah. Asi jednat jako by minulost neproběhla? Asi ano viď, ještě jednou mnohokrát děkuji :)

annyfi*
hodnocení

0x

tak podle mě se vykašlete na nějaké sny a výklady a žijte svůj život tak, jak to cítíte. Nelze radit na dálku, člověk sám musí poznat toho druhého a to je to hezké. Nic nehrát a být přirozený, všímavý, naslouchat ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]