Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volani z pevne na pevnou

Od: grem odpovědí: 2 změna:

Volal jsem normalne z pevne na pevnou v ramci mesta do jedne firmy ohledne prace.Nejdriv to zvonilo, potom se to prepojilo na jinou linku a zvonilo to jinym zvukem dal.Pote to zvedli a behem hovoru to trikrat piplo v telefonu.Co to muze byt?Neprepojilo me to na nejaky drahy linky a co bylo to pipani?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Nevolal jste náhodou k nám? :-D

U nás to funguje tak, že má každý svoji "linku". A pokud to třeba vedoucí po 3x zazvonění nevezme, automaticky se přepojuje na zástupce vedoucí apod. (to by mohlo být to přepojení).

A to pípání? Třeba obyčejná docházející baterie v bezdrát. telefonu - mě to ta moje potvora dělá pořád! :)

martinaa*
hodnocení

0x

Jj, to bude prepojovani:) Tak to mate ve vetsine firem a spolecnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]