Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz kde se dopracovat k dodavatelům oblečení z USA, když zadám dotaz do vyhledávačů, tápu pořád v kruhu a odkazuje mě to stále dokola na pár stejných stránek. To je opravdu tak těžké něco takového najít, díky za odpověď
Dobrý den, to je dotaz jako pohádka! ptáte se jak se máte dopracovat k dodavatelům oblečení, ale nepíšete jakým dodavatelům jakého oblečení a jaký dotaz zadáváte do vyhledávačů? Vím že je obtížné vyhledat konkrétní věci na netu, např. já hledal něco o živých bambusech a na 95% procentech odkazů byly výrobky z bambusu, takže musíte býk konkrétnější co hledáte, jinak vám těžko poradíme. Z jiného soudku : psala tu jedna paní, že hledá recept na palčinky se špenátem a nemůže ho najít, že byl v nějakém pořadu v TV. Já to našel hned, samozřejmně že jsem nezadával ten recept, ale stránky toho pořadu a na těch stránkách zveřejněné recepty, jak jednoduché, jen znát cestu...
Pokud použiji strejdu Gůgla a chci po něm, aby mi našel US stránky s oblečením pro motorkáře, tak jich na mě vychrlí spousty, jak maloobchody, tak i velkoobchody. Jenom dost dobře nechápu, jak s nimi chce obchodovat někdo, kdo je není schopen ani najít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.