Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem zoufalá při hledání dodavatelů

Od: rockovejkramek odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám dotaz kde se dopracovat k dodavatelům oblečení z USA, když zadám dotaz do vyhledávačů, tápu pořád v kruhu a odkazuje mě to stále dokola na pár stejných stránek. To je opravdu tak těžké něco takového najít, díky za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

3x

Dobrý den, to je dotaz jako pohádka! ptáte se jak se máte dopracovat k dodavatelům oblečení, ale nepíšete jakým dodavatelům jakého oblečení a jaký dotaz zadáváte do vyhledávačů? Vím že je obtížné vyhledat konkrétní věci na netu, např. já hledal něco o živých bambusech a na 95% procentech odkazů byly výrobky z bambusu, takže musíte býk konkrétnější co hledáte, jinak vám těžko poradíme. Z jiného soudku : psala tu jedna paní, že hledá recept na palčinky se špenátem a nemůže ho najít, že byl v nějakém pořadu v TV. Já to našel hned, samozřejmně že jsem nezadával ten recept, ale stránky toho pořadu a na těch stránkách zveřejněné recepty, jak jednoduché, jen znát cestu...

rockovejkramek
hodnocení

Jo nebyla jsem konkrétní, omluva,*frajer* každopádně hledám dodavatele pokud možno rockového, metalového, motorkářského oblečení, doplňků, bot a tak, nejlépe dovoz USA, Anglie. Každopádně v mojí situaci beru tak nějak cokoliv...*plac*

do google vlozte: site:uk Sepultura t-shirt napriklad
doplněno 17.05.11 10:02:

google.com/...

buss
hodnocení

0x

a pokud je to hledané v jůesej, tak jistě ne česky?

z USA se to uz asi nevyplati, bezcelni dovoz klesnul na nejakych 25 $, pak uz se plati clo. Spis to .uk ...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud použiji strejdu Gůgla a chci po něm, aby mi našel US stránky s oblečením pro motorkáře, tak jich na mě vychrlí spousty, jak maloobchody, tak i velkoobchody. Jenom dost dobře nechápu, jak s nimi chce obchodovat někdo, kdo je není schopen ani najít.

by jste se divil, k nam chodi do obchodu ruzni cikani, maji retezy, jak privazany dobytek, a po anglicky ani neceknou... a zivi je dovoz zbozi. Proste, maji na to sekretarku anglictinarku, pravnika. Hotove, vyrizene. A smejou se, jak sou bili hloupi, ze si to nevedi delat sami. Je to o drzosti.

achci*
hodnocení

0x

Ahoj mozna bych vedela.Ale jen tricka.Kdyztak napis achci19@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]