Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zarlim zbytecne?

Od: monees* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer potřebovala bych radu. Muj pritel byl na jedné hasičské akci, pak jsem se přihlasila na fb a uz jsem videla, ze se spratelil s nejakou holkou. Mám se ho na to zeptat nebo jen zbytecne zarlim. děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý večer. Pokud Vám to dělá starost, zeptejte se ho. Je to lepší, než kdybyste se tím užírala.. Vše je jen o komunikaci a zda si děláte starosti opravdu "zbytečně", na to Vám odpoví jen přítel.

doplněno 22.12.12 18:31:

Na druhou stranu - kdybyste mu věřila, pak nepokládáte tento dotaz...

hodnocení

2x

nejlepsi bude kdyz nebudete pouzivat fb,jinak vam bude .komplikovat zivot porad.kdyz se zeptate tak budete stihacka.

monees*
hodnocení

no prave, kdyz se zeptam budu jako stihacka, ze mu neverim..

iz*
hodnocení

2x

"Přátelstvím" s Facebooku se podle mne vůbec nemusíte zabývat.

doplněno 22.12.12 19:28:

Jinak žárlivost je spíše nedůvěra v sebe sama.

to si nejsem jisty,co kdyz pritelkyne bydli za rohem.nechal bych to volne plynout.cas ukaze

eulalie*
hodnocení

0x

No jestli se ho na to zeptáte, tak co vám tak asi odpoví? Nejlepší obrana je v tomto případě udělat něco podobného jako on. Taky si přidejte do přátel někoho. A uvidíte, jak se zachová on. Spousta mužů je na tom tak, že oni si mohou bavit s druhými ženami, ale pokud to udělá jejich žena, přítelkyně, milenka, tak je hned oheň na střeše. Máme-li mít tu rovnoprávnost, tak i v tomto případě. Nežárlete, nemá to cenu a jen vás to v jeho očích snižuje a dává mu to signál, že si příliš nevěříte a za chvíli vás bude vodit jako na vařené nudli a vy budete hodně nešťastná, protože se budete jen trápit a přemýšlet, jestli je vám věrný.

hrosik*
hodnocení

0x

Zalezi co se chcete ptat :D Ja bych ho posadila, rozsvitila lampicku a vyslech by zacal :D

ellaella*
hodnocení

0x

Podle mě je lepsi se ho na to zeptat, nez se tim "do konce zivota" užírat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]