Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznam ze se ji libim?

Od: grem odpovědí: 4 změna:

Libi se mi jedna holka.Videli sme se a chvili sme spolu mluvili.Chtel bych ji pozvat na rande, ale nevim jestli se ji libim.Jak poznam jestli preskocila ta pomyslna jiskra a jak poznam ze se ji libim?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marek123*
hodnocení

0x

Rada je jednoduchá: musíš podniktnout aktivní kroky, abys pochopil, jak je to z té druhé strany! :)

eulalie*
hodnocení

0x

A tož, chlape, copak jsi zač? Puberťák? Ano? Zkus dívčinu pozvat třebas do cukrárny, nebo do kina, na procházku, nebo něco zkus vymyslet sám. Někdy holka přikývne, že ano, ale na randeti zjistí, že to není ono. To se dopředu těžko takto na dálku posuzuje. Já si myslím, že bys to poznal, žes dívku zaujal - oční kontakt, nějaký ten letmý dotyk nechtěný a tak podobně. Ale jestliže je dívčina nezkušená, tak může být vystresovaná, aby tebe ona vůbec zaujala, a nepoznáš nic. Oba se budete potit, horko ťažko vymýšlet témata k rozmluvě a rande bude takové nijaké.

hulda
hodnocení

0x

No já souhlasím, s předchozím komentářem, první rande je prostě první rande a hlavně bych jí potom neotravoval, zkus počkat pokud to tak nějak bude probíhat aby tě pozvala ona. Jo možná vám to ve vašem věku bude připadat hloupé, ale nezáleží jestli vypadáš dobře vzhledově, ale aby si měl dobré srdce a líbil ses jí vnitřně :) hodně štěstí

jabraka*
hodnocení

0x

Nu,chlapče,když to nepoznáš,jdi od toho,jsi ještě nezralý.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]