Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebujeme najít kamarádku z dětství

Od: ee odpovědí: 5 změna:

Hledáme Annu Zahradníkovou. Je jí 31 nebo 32 let a pár let bydlela v Kraslicích u Sokolova.Vyrůstala jen s mamkou a měla bratra Víťu.Byla drobnější postavy a měla černé vlasy pod uši.S mamkou se měla odstěhovat na Slovensko snad někam ke Komárnu a pak za maďarskou hranici do Komárova. Ale tuto informaci nemáme potvrzenou.Pokud kodokoliv něco víte o téhle osobě dejte vědět.Strašně rádi bychom jí znovu viděli.Nevíme jestli je svobodná nebo má nějaké jiné příjmení po svatbě.Děkujeme

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahahehe*
hodnocení

0x

postaprotebe@ceskatelevize.cz

hodnocení

0x

Chtěla jsem navrhnout totéž - pořad Pošta pro tebe. Je v Čechách i na Slovensku. Pokud by si ale člověk chtěl nechat někoho nalézt, musí se potom setkat spolu před kamerami. Já se chtěla, aby mi našli mé příbuzné, neviděla jsem je asi 35 let, díky mé mamce a chtěla jsem se s nimi setkat v soukromí, ne na obrazovce. Tak moji žádost zamítli. Ale vy byste se s Aničkou ale třeba setkali v televizi rádi, proč ne?

Druhou možností je tzv. státní "pošta pro tebe". Funguje od 1. 7. 2010. Vyplníte blanket /najdete jej na internetu/, zaplatíte správní poplatek ve formě kolku za 500 Kč a podáte na kterémkoliv městském úřadě, kde je matrika. Úspěšné je prý každé 2. hledání. Nepříjemné je snad jen to, že pokud není osoba nalezena, či třeba zemřela, ten správní poplatek se nevrací. Hodně štěstí při hledání. Jaga.

hodnocení

0x

Ještě doplňuji - dejte si do vyhledávače na hlavní stránce heslo: státní pošta pro tebe

a najdete tam všechny informace, můžete si tam stáhnout i ten potřebný blanket. Jaga

hodnocení

0x

dost málo informací o dotyčné... jediný použitelný údaj je bratr Víťa, teda pokud byl pokrevní, se stejným otcem a nezměnil po svatbě příjmení po manželce...

zkuste kontaktovat Vítězslav Zahradník, zvukař Vinohradského divadla v Praze Adresa: náměstí Míru 6, Praha 2, +420 224 257 601, www.dnv-praha.cz co když...

nebo vita zahradnik E-mail: zahradnik_v@seznam.cz

nebo Zahradník Vít, Ing.Stará cesta 45, 73924 Krmelín Tel.:558 674 237 co když ...

nebo výstřel na slepo Zahradníková JitkaMičurinova 82, 35601 SokolovTel.:352 623 225 možná Víťova manželka

jednoznačně kontaktujte matriku v Kraslicích či Sokolově, jestli mají nějaké údaje o jmenovaných... svatba, úmrtí, rozvod. nebo hledat na spolužácích a když ji najdete, vyhledat některé spolužáky/žačky, jestli nemají info

zkuste vyhrabat v paměti cokoliv dalšího, záliby, koníčky, něco, s čím by se dalo pokračovat v hledání...

hodnocení

0x

zkuste na strance spoluzaku,zadejte si jmeno,vetsinou tam je i rok studia.vita,nebo vitezslav,viktor,najdete take.Jaky mel byt rocnik?zahradnikovych tam je spousta,kdyz nechate vzkaznve tride,muzete narazit i na pribuzne.

doplněno 27.04.11 22:16:

SPOLUZACI I NA SLOVENSKU ZKUSTE-WWW.SPOLUZIACI.SK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]