Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má někdo zkušenost s tabletami na hubnutí Unios Pharma Acai berry 350 mg 90 kapslí? Většina příspěvků k tomuto hubnutí je negativních. jaké máte zkušenosti vy? Děkuji za příspěvky. Ladina
Jejdanánku, tady asi nějakou pozitivní odpověď na svou otázku nenaleznete, nýbrž dostanete doporučení typu: méně jíst, ale pravidelně, k tomu trošku se více hýbat, chodit na rychlé procházky apod. a kila by měla jít sama dolů, sice pomalu, ale možná jistěji, než s nějakými kapslemi. Já osobně bych si nic takového nekoupila, proč vyhazovat tolik peněz, když pevnou vůlí a úpravou jídelníčku a životosprávy lze dosáhnout stejného účinku? No ale řekněme-li, že je vaše nadváha výrazná, tak je možná na místě konzultace s odborným dietologem. Pokud chcete hubnout a dokonce už i hubnete, tak výrazná ztráta hmotnosti vás může oslabit. V tuku jsou totiž uloženy různé chemické jedy nastřádány během života, které hubnutím jsou vyplavovány do těla a mohou způsobit nevolnosti apod. Vy utratíte nějakých dvě stě korun za kapsle z nějaké tropické rostliny, možná, kdybyste si koupila za dvě stovky ovoce a zeleniny tuzemské výroby, uděláte pro své tělo více prospěšného. Proč myslíte, že mají farmakologické firmy tak ohromné zisky? Protože lidé věří vlivem masivních reklam v zázraky, které tyto potravinové doplňky s nimi udělají. Přeberte si to jak chcete, možná by ale neškodilo použít trochu selského rozumu, nepřejídat se a nevěřit všemu, co nám kdo v reklamě nabulíkuje.
Můj názor skromný a lidový: Místo neprověřených tablet k hubnutí napomůže silnější a pravidelná menstruace (poradit se s gynekoložkou), častá sexuální aktivita ( s dokonalou prevencí infekce), plavání několikrát v týdnu a možná i nějaká odborná úprava funkce štítné žlázy a žaludku. Nevěřím na účinek týrání se hladem nebo ve "fitku". Věřím ale na vliv proti tloušťce zaměřených lázní, např. pocení se v parních lázních, to ano, to pomůže na snížení hmotnosti.
Zapamatujte si jedno,vsechny tablety na hubnuti,jsou zalozeny na tom,zemate ubytek vody,pak i vaha klesa,ale telo trpi.Ja jsem kdysi z nevedomosti vyzkousela tablety,doporucovane lekarnou a jaky byl vasledek-uplne opacny.Pribrala jsem o 20kg za 3 mesice brani tablet.volala jsem lekarce,ktera ty tablety propagovala a pry ze to neni mozny,ze jsem moc jedla.Houby,spis mene.bylo to na zalobu,ale vykasla jsem se na to,mńejsem ten typ.Ameriku,nemusim,ale byt to tam,tak necdo vysoudi,za zniceni postavy totalne.Nasledovne jsem si zasla k lekari,ktery se s tim zabyva,tam i po posouzeni mohou dat leky,ale lepe je pohyb a trosku se drzet s jidlem zpatky.dulezite je co jite,ne kolik,i zto vam lekar vysvetli,da vam tabulky s kalorickymi hodnotami a pak pochopite vse,proc...takovych lekaru jako p-Cajthamlova je plno.nebo poradcu jako p.Havlicek.Nic proti nim nemam,ale jsou proste popularni.
Já používám Acai Slim od Doktorbio. Jde to pomalu,ale váha se pohnula. Miluji rady typu více se hýbat a méně jíst. Od ledna nic jiného nedělám a výsledek byl téměř nula. Po Acai za měsíc 1,5 kila dole. Není to moc,ale pomalé hubnutí je stejně lepší. Určitě se ozve někdo, že mám určitě málo pohybu. Takže pro představu: denně 50 minut rotoped svižným tempem,až ze mě leje pot, pak ještě sedy-lehy, kliky, posilování stehen. Celkově neustále zmenšuji porce a jím hodně zeleniny. Mám sice sedavé zaměstnání,ale v práci dost schodů, po kterých několikrát za den musím vyběhnout. No a ještě bydlím v sedmém patře a nejezdím výtahem. Já jsem prostě potřebovala rozhýbat metabolismus a zřejmě se mi to povedlo. Další plus je, že chodím pravidelně na záchod. Skoro přesně na minutu každý den. Takže za mě určitě ano. Acai Slim nestojí tolik, za vyzkoušení to určitě stojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.