Chci se zeptat,zda VZP proplácí dětem ŠvP,nebo aspoň přispívá?Zda je možný proplatit helmu na kolo,když už jsme jednou čerpali 500kč.Zda to není jednorázovka.Zda taky nabízí jiné příspěvky.Slyšela jsem že Vojenská zdrav.poj. přispívá na vitamíny,antikoncepci,ozdravovny aj.Co tedy nabízí VZP?
na helmy, pokud se nic v poslední době nezměnilo, VZP napřispívá...
šetří se všude
krkovicka*
Děkuji,ale co jsem z toho pochopila,tak musím být v nějakým klubu zdraví.Třeba to s tou helmou,nikde na jejich stránkách nebylo psaný o tomto příspěvku,to jsme si řekli mezi maminkama.Prý se to dá znovu proplatit.asi bude nejlepší zajít na pobočku.Určitě existuje spousta výhod,které neuveřejnují.
krkovicka*
Dík.já jen abych tam nešla jak žebrota.Uvažuji že ji díky nabízených výhod dám k tý Vojenský...
pokud si nejste jistá, zda na proplacení máte nárok, doporučuji si zavolat na jejich info linku, tam vám vše vysvětlí a budete 100 % vědět na čem jste.
krkovicka*
joj,tam já už volala,paní mluvila jako by ho tam měla-udejchaná,vstřícná taky zrovna nebyla.Zkusím to tedy znovu,díky za tip.
Celá rodina je u MV a shromáždím účtenky od vitamínů, dcera od autosedačky, helmy a podobně a vždy koncem října tam někdo zajde a zjistí jak se věci mají, některý rok dají, jiný nedají nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.