Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jde o to, že jsem měla během března a dubna brigádu, konkrétně DPČ. V dubnu se mi stal úraz, se kterým jsem do práce chodit nemohla a tak jsem na neschopence do teď. Smlouvu mám do konce dubna a tak se chci optat, co mám poté dělat. Dala jsem si přihlášku na VŠ - přijímačky budou až koncem června a vlastně ani nemám jistotu, že mě přijmou. Takže mě napadá : buď si co nejdříve najdu další brigádu - jenže nevím kdy, poněvadž stále chodím na kontroly a práci s lítáním po špitálech těžko skloubím. Nebo se opět nahlásím na úřad práce, na kterém jsem byla vlastně od loňského září do té doby, než jsem si našla onu brigádu v březnu. Jenže, zase nevím jak se toto řeší (kdyby mě náhodou vzali na VŠ) jestli mám na ÚP říct, že jsem si dala přihlášku na VŠ? Jde mi hlavně o to, abych měla zajištěné za soc. a zdrav. pojštění po tu dobu, než nastoupím třeba do té školy.
Děkuji za váš čas a případnou odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.