Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se hlásit?

Od: bloodyna* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

jde o to, že jsem měla během března a dubna brigádu, konkrétně DPČ. V dubnu se mi stal úraz, se kterým jsem do práce chodit nemohla a tak jsem na neschopence do teď. Smlouvu mám do konce dubna a tak se chci optat, co mám poté dělat. Dala jsem si přihlášku na VŠ - přijímačky budou až koncem června a vlastně ani nemám jistotu, že mě přijmou. Takže mě napadá : buď si co nejdříve najdu další brigádu - jenže nevím kdy, poněvadž stále chodím na kontroly a práci s lítáním po špitálech těžko skloubím. Nebo se opět nahlásím na úřad práce, na kterém jsem byla vlastně od loňského září do té doby, než jsem si našla onu brigádu v březnu. Jenže, zase nevím jak se toto řeší (kdyby mě náhodou vzali na VŠ) jestli mám na ÚP říct, že jsem si dala přihlášku na VŠ? Jde mi hlavně o to, abych měla zajištěné za soc. a zdrav. pojštění po tu dobu, než nastoupím třeba do té školy.

Děkuji za váš čas a případnou odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud nenajdete dalsi brigadu, klidne se prihlaste na UP, aby zas Vas tyto poplatky odvadeli. Ackoli se na VS hlasite, nikde nemate dane, ze Vas prijmou, tudiz na UP to klidne muzete - a rekla bych, ze i musite - rict.

atreus*
hodnocení

0x

Nahlašte se na úřad práce, jakmile skončí neschopenka.

O podání přihlášky na vysokou školu jim říkat nemusíte. Pokud budete přijata, tak k započetí studia nejspíš ukončíte zaměstnání resp. skončíte v evidenci u úřadu práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]