Nejste přihlášen/a.
Zkusim Vás neobtežovat zbytečnostmi, tak to co nejvice zkratim. Mám přitele (ano jsem buzna) a děla modeling v Italii pro jednu nejmenovanou společnost. a ted odmitl jisotu nabidku ( ze znamích duvodu se nechtel vyspat se šefkou a co šefka udělala zablokovala mu firemni učet a je bez penez). Takže ho potřebuju dostat co nejdřive domů do česka přez ambasadu (nemam zrovna 10 litru na letenku, jsem student).
Tak by mě zajimalo co se bude na ambasade dit ( za předpokladu že se tam dostane), nebo jestli by nešlo zajistit aby si pro neho přijeli
"jestli by nešlo zajistit aby si pro neho přijeli " - kdo aby pro něho přijel?
Pokud nejde o živelnou pohromu nebo jiný problém, velvyslanectví nebude zajišťovat jeho dopravu z Itálie do Česka.
Čili buď má nějaké vlastní peníze (vlastní účet) nebo mu pošlete částku na autobus nebo může zkusit jet stopem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.