Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte mi, kde tj. ve které firmě, je šéf férový, potřebuje a přijímá nové zaměstnance a neruší jim pracovní poměr ve zkušební době. Představuji si takového šéfa, který ve zkušební době novému zaměstnanci poradí, má s ním trpělivost a má zájem na tom, aby se ten nový člověk dobře zaučil a zapracoval, a aby pak ve firmě pracoval v trvalém pracovním poměru, nebo pracoval alespoň na dobu určitou na 2 až 3 roky. Lokalita by byla vhodná ve východních Čechách, ale není to podmínkou. Za férovým šéfem se přestěhuji i "světa kraj".![]()
No takového dnes jen tak nenajdeš..ideální je najít si obrovský koloz ve stylu čez, důlní firmy atp...tam je to reálné..čím menší zaměstnavatel tím větší vrtule uprdele..
doplněno 25.04.11 02:06:*kolos
doplněno 25.04.11 02:09:a dělat ideálně někde rukamá, neříkám že to jinak nejde anebo je to možná lidmi kolem ale ti co makali rukama se mnohem "lépe" vypracovali na nemakčenko solidní pozici s určitým pohledem na věc..zrovna čez není kolos to je spíše banda externích firem na jedné hromadě no..čez samotný moc zaměstanců nemá..aspon ne tolik co řív..
No, vzdělání mám v oboru strojírenská technická administrativa, všeobecné a chemické. Dobře ovládám PC, angličtinu, jsem ochotný pracovat i manuálně, třeba i na zahradě nebo ve velkoobchodu. Mám zdravotní průkaz pro práci s potravinami. Rád se i naučím něco nového. Úspěšně absolvovat školení a kurzy pro mne není problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.