Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolí mě zub, ale nechci k zubaři

Od: mariep odpovědí: 7 změna:

Boli me zuby a nechci jit k zubari, co s tim?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

0x

Tak je nechej bolet,ale stejně tě bolest k zubaři dožene,ale to už může být pořádný zánět a to teprvé bolí.

naihonn*

Tak, tak, na dnešek mě zase chytil nějakej zánět a to je bolest jak sviň.No jo, ale k vzteku je, že normálně sehnat zubaře to je skoro jak vyhrát ve sportce. *zed*

krkovicka*
hodnocení

0x
Říká se že hrobníkovi a ani zubaři se v životě nevyhnete.Však ono Vás to k němu dožene.Co je na tom tam trpět dejme tomu 15minut oproti bezesných nocí a dnů,kdy kvůli bolesti nemůžete normálně fungovat?Nejme ve středověku,kdy se i na to umíralo.Jen tak dál,však on ukáže čas ;)

lidka*
hodnocení

0x

Marie, to znám. Pokud to není skutečně nějaký zánět, ale třeba jen zanícené krčky (zubař tomu říkal choboty :D), tak opravdu účinný byl Herbadent. Je to vodička na přírodní bázi, tím jsem si potírala několikrát denně okolo zubů a paráda. Také jsem někdy kloktala vodku, ale to už byla poslední fáze a nakonec stejně vyhrál zubař. *ee* Zde jsem vám našla Herbadent a určitě ho seženete ve vaší lékárně za pár korun. Tak ať vám pomůže. *placni* herbaden-dental.cz/...

topka*
hodnocení

0x

Corsodyl. Je proti zánětům dásní. Zabral. Vyzkoušeno.

cyril*
hodnocení

0x

Nechte je bolet nebo navštivte kováře či jiného řemeslníka. ;)

gabrielinka*
hodnocení

0x

K zubaři určitě běžte. Také se ho bojím,ale lepší dřív než pozdě. Když mi vytrhnou zub, nastříkám si do rány zázračný spray a je po bolesti. V případě více zubů, namazat dásně gelíčkem a je klid

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]