Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, předevčírem jsem opilá vlezla za volant,z blbosti abych to neměla domu daleko,bohužel jsem nezládla zatáčku a narazila do sloupu el.vedení.Policii zavolal bůhví kdo takže,je to ted tak nadýchyla jsem 2.2 promile,v út jdu na podání vysvětlení.Nikdo nebyl zraněn,jen škoda na sloupu je cca 5tis kč.Auto je nepojízdně,Je mi 22 let,studuji a mám čístý TR.Má někdo podobnou kzušenost,aby poradil co bude dál,jak mě odsoudí,délka podmínky,výše pokuty,jak probíhá zrychlené řízení,pozvou si mě někam na vyslovení usnesnesení či přijde poštou? Předem moc děkuji Š Č.
No, ještě se tu, kabrňáci opilci, poplácejte po ramenou a ujistěte se navzájem, že o nic nejde Proč lezete za volant, když chlastáte? To chcete zničit život jiným i sobě? Já bych vás za trest poslala na brigádu na záchytku nebo na traumačku, kam vozí následky vyšich bujarých opileckých jízd. Věřím, že by to bylo velmi účinné a příště byste zapojili hlavu a zahodili klíče od auta. Nebo nechlastali, ale to už jsem opravdu moc velká optimistka.
Po ramnenou se plácat nebudeme, protože si uvědomujeme svou chybu (teda aspoň já). Vím že mě neomlouvá to že jsem jel jen 2 ulice a bylo to poprvé a zaručuji že i naposledy. To co si teď zažívám nepřeji nikomu. Tím nejhorším s čím se vyrovnávám já, je odpustit sám sobě. I když při mém prohřešku nedošlo k žádné škodě či zranění, hlavně jsem ublížil sám sobě. A mé práci se ani záchytka ani traumačka mnohdy nevyrovná. Mimochodem, cítíte se ve svém životě dokonalá?
Dobrý den. Já bych každému debilovi, který sedne za volant a má více než 0% alkohoklu doživotně zakázal sednout za volant. Nebo policajtům dát raznice a vypalovat na čelo kolik nafoukal promile. Co zažíváš je mě úplně jedno. K tomuto mám naprosto striktní přístup. Ještě by bylo možné jedno řešení , poprava přímo na místě činu, odvezení auta k povinému sešrotování a nebo kastrace dotyčného, aby se takoví pozdní lítostivci už nemnožili. S pozdravem Laďa
Peťánku, když už mě tykáš, tak až ti takový magor, který měl jenom jedno promile alkoholu v krvi přejede, zmrzačí, či zabije děcko, tak ho odkrágluješ sám. A to bude vražda. A to bych nepřál ani tobě, kosane. S pozdravem Laďa
petrě, s tou popravou na místě jste to přehnal. Je třeby vyšetřit a potrestat podle práva. Klidně i do vězení...
třeba opilý cyklista (62) narazil do auta a majitel vozidla si to musí zaplatit... (to jsou jen plechy, a kde jde o zdraví...)
Jaký trest byste doporučil vy?
Děkuji
doplněno 27.05.11 17:26:omlouvám se za chybu,
Petře.
Ne, v žádném případě se dokonalá necítím a mrzí mne, pokud to tak vyznělo - všichni jsme chybující, jen některé chyby jsou úplně zbytečné, jako třeba napít se a sednout za volant, takové blbosti se dá vyvarovat celkem velmi snadno, jen použít rozum. Ale díky Bohu za chyby, které si máme šanci uvědomit dřív, než někomu ublíží. Takže to berte spíše jako dar, který vás někam posunul - spoustě lidí to nedojde nikdy. Takže vás za to pokání upřímně virtuálně plácám po rameni a držím palce.
Milá Sahyno, buďte moc ráda, že to ve Vašem případě odnesl jen sloup a auto. Před dvěma lety našim známým zabil podnapilý řidič 12-ti letou dcerku. Teď nezoufejte nad trestem, jaký jste dostala, měla jste si rozmyslet dřív, zda s 2 prom. sednete za volant! Já osobně bych takové řidiče trestala mnohem přísněji.
Zdravím 2.9.2011 mě chytla policie když sem se vracel domu byl sem par ulic vedle. Hned jak sem zastavil na parkovisti tak prijela policie a samozrejme sem nadejchal 1,06 a pak 1,28 i na krev mě odvezli. Dočetl sem se že je to trestný čin a jaká je pravděpodobnost že soudce da odnětí svobody na 1 rok? Tohle je muj cin nebo prohresek co sem kdy udelal. Prihlizi na to soud? Muzu dostat treba ciste jen 2 roky zakaz a 2 roky podmínku? Jde to do zaznamů trestního rejstriku? nechci mit zkazenej celej zivot kvuli 3 pivkum.
Ano, je to přečin. Jaký trest uloží soud neví ani oni, třeba se dobře vyspí, to nelze předvídat. Trest je uveden v § 274, též zde připadá za jistých okolností použití § 360. Je třeba účinně litovat, ronit slzy... tedy trestní sankce v TZ.
no tak trestný čin je to určo a můžete dostat cokoliv od pokuty,samozřejmě zákaz řízení od 6ti měsíců do maxima což myslím je 5let,dál pak prospěšný práce a podmínku,záleží na samosoudci.Z pokuty pomůže dobrý uvést soc.stav rodiny a pokud jste student atd,nato vcelku přihlížejí,když je to uvedený ve výpovědi. Samo držim pěsti ať je to nejmín od všeho. Jinak dávám odkaz na výbornou stránku pokud nebudete vědět něco ohledě soudu apod,najdete tma formulář a vrácení po půlce,nebo jak to vůbec chodí : trestni-rizeni.com/... . A podmínka pokud dostane,se nedá nijak zkrátit,prostě jí máte samo i uvedenou v trestním rejstříku,po skončení doby je možné zažádat o vymazaní,ale až vás příště zase zastaví kontrola,uvidíto a budete dýchat,jelikož jste už takovouhle věc udělal. Vy nic neuvidíte když si budete např. žádat kvůli práci,ale ve vašich spisech to bude. Hezký den
Jeste dotaz nekde sem četl, že než aby to šlo k soudu tak se dá požádat o "pozastavení šetření! tak nějak sem to pochopil.Myslím že timto bych měl dostat jen podmínku zákaz řízení a veřejně prospšný práce. Soud prej na to přihlíží pokud sem nebyl nikdy trestán a jsem spořádaný občan. Jinak 1.9.2011 jsem ukončil školu a samozřejmě sem práci nesehnal. Moc děkuji za radu. Jsem s toho opravdu na prášky... Každopádně tímto už vživotě nesednu za volant pod vlivem alkoholu
Kenvile, ty bláho, anděl strážný je ještě teď zpocený, jak tě chránil, abys nezpůsobil někomu něco strašného - ale jestli to pomůže, abys už s chlastem nesedl nikdy za volant, tak odvedl čertovsky dobrou práci a trest ber jako pokání a buď strašně rád, že to dopadlo jen takhle - tedy dobře.
hmm,pozastavení šetření? tak jako tak to bude asi řešit samosoudce max přestupková komice máte ale víc jak 1promile.Takhle vám nikdo neřeknete co dostanete chlape :-/
Tak dnes sem byl na polici a první to jde ke stánímu zástupci. Policistka mi poradila abych si se státním zástupcem domluvil schuzku a slusne požádal o pozastavení šetření. Pokud na to státní zástupce přistoupí mohlo by to dopadnout tak cca 6měsícu až rok zákaz řízení. Podmínka a pokud dá buh tak veřejně prospěšný práce protože do protokolu jsem uvedl, že žádný majetek nevlastním a 1.9.2011 jsem hlášen na MÚP jelikož jsem skončil tímto dnem školu. Takže by to neměla být pokuta. Každopádně prej hodně příhlíží k tomu jestli jsem byl v minulosti někdy trestán jakým koliv zpusobem. Samozrejmě jsem nebyl. Tak uvidíme jak to dopadne. Každopádně sem budu podávat informace aby i ostatní věděli co je v této situaci čeká a na co se připravit. Děkuji všem za rady, které jste mi dali.
Každopádně jestli můžu poradit nepijte a neřiďtě. Jsou to zbytečné nervy a starosti na víc. Já tuhle chybu udělal a ponaučil sem se natolik, že už nikdy do auta nesednu pod vlivem alkoholu. Kdo má svědomí přijde na to sám tak jako já. Ještě štěstí že sem neboural nebo se někomu něco nestalo. Rozhodně posrat si život jízdou na 400m nikomu nedoporučuji. Radši choďte pěšky než tohle. Určitě nikdo zvas by nechtěl někomu ublížit a jít do vězení... Jak říkám člověk si uvědomí chybu až když je "proklatě" pozdě.
Pokud můžu ještě poradit. Když vás chytne policie a vi víte že nadýcháte víc jak 1 promili. Odmítněte dechovou zkoušku i odběr krve. Samozřejmě automaticky se to považuje, že je dotičný pod vlivem alkoholu a je 100% jistý že dostanete pokutu ale řeší se to pouze jako přestupek nikoliv jako tresný čin. (jinak 1 promile jsou 3piva). Dále pokud si nejste jistí že nadýcháte a víte že budete mít zbytkoví alkohol přiznejte se policii že jste pil. 1. Je to polehčující okolnost než říkat že jste nic nepili a nadýcháte a za 2. Nic nepokazíte tím když to řeknete a nic nenadýchýte. Každopádně tak i tak při silniční kontrole na 90% budete provádět dechovou zkoušku tak nemá smysl se vymlouvat, že jste nic nepil. Ale pokud opravdu jedete přími z hospody a víte když vás zastaví že nadýcháte 1 promili + a byl jste někdy trestán za podobnou věc či jiné přeztupky na 99% se do dostane až k soudu. To je podle mě horší než zaplatit pokutu.
Trestný čin jak vyšitej ohrožení pod vlivem návykové látky počkej dohledám paragraf a judikaty
doplněno 24.04.11 12:20:§ 274 Ohrožení pod vlivem návykové látky
(1) Kdo vykonává ve stavu vylučujícím způsobilost, který si přivodil vlivem návykové látky, zaměstnání nebo jinou činnost, při kterých by mohl ohrozit život nebo zdraví lidí nebo způsobit značnou škodu na majetku, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti.jasně,dit už mám i na papíru přečin z ohrožění pod vlivem,ale co bde dál by mě zajímalo komu to dají bud soudu,či nějaký orgán na úřadu.
Podle mne to pujde k soudu ve zkráceném řízení rozhodne samosoudce ale je to odstavec 2 nehoda do tří let. Koukej se se starat o odstranění následků. Není od věci dobrovolné ambulatní protialkoholní léčení( vím že nejsseš alkoholik ale mohlo by pomoct ) v každým případě se obrať na advokáta který se tím zabývá. Je škoda kvůli tomu ztratit školu.
doplněno 24.04.11 12:30:Pokud se jedná o pokutu na nesmí být likvidační ale přiní je dán alternativní trest odněntí svobody takže když nezaplatíš můžečš si klidně jít na měsíc či dva sednout. Ja si myslím že rozumnej soudce toto uváží a místo pokuty ti dá třeba veřejně prospěšný práce.
to musím mít akvodákta na to,myslím že je to spíš zbytečné ne,a školu to snad nijak neohrozí když s eo otm nikdo nedozví přeci.a co znamená to krácené řízení-samosoudce,budu i předním vypovídat?následky jdu ve st na obecní úřad,tam my snad sdělí jak můžu ten sloup uhradit a pod.
a ten zbytek,ten samosoudce to si na polici řeknou komu mě přidělí? můžu se předním nějak ospravedlnit přeci,ne? aby třebas polevil.
To určitěTo víš že jo zkus třeba toto studentimup.cz/...
doplněno 24.04.11 12:53:Fakt si ale vem advokáta třeba zkusí
Podmíněné zastavení trestního stíhání
§ 307
(1) V řízení o přečinu, může se souhlasem obviněného soud a v přípravném řízení státní zástupce podmíněně zastavit trestní stíhání, jestliže
a) obviněný se k činu doznal,
b) nahradil škodu, pokud byla činem způsobena, nebo s poškozeným o její náhradě uzavřel dohodu, anebo učinil jiná potřebná opatření k její náhradě,
a vzhledem k osobě obviněného, s přihlédnutím k jeho dosavadnímu životu a k okolnostem případu lze důvodně takové rozhodnutí považovat za dostačující.
(2) V rozhodnutí o podmíněném zastavení trestního stíhání se stanoví zkušební doba na šest měsíců až dva roky. Zkušební doba počíná právní mocí tohoto rozhodnutí o podmíněném zastavení trestního stíhání.
(3) Obviněnému, který uzavřel s poškozeným dohodu o způsobu náhrady škody, se v rozhodnutí o podmíněném zastavení trestního stíhání uloží, aby škodu v průběhu zkušební doby nahradil.
(4) Obviněnému lze též uložit, aby ve zkušební době dodržoval přiměřená omezení a povinnosti směřující k tomu, aby vedl řádný život.
(5) Proti rozhodnutí o podmíněném zastavení trestního stíhání může obviněný a poškozený podat stížnost, jež má odkladný účinek. Rozhodne-li o podmíněném zastavení trestního stíhání soud, má toto právo též státní zástupce.
Tady se ti advokát může zatraceně vyplatit. Z kterýho města seš. Lépe kde se to stalo
no koukám že to i jde,co jsem udělala jen trochu porazila dřevěný sloup bez napětí,jsem z Unhošťě,stlao se to v Kněževsi.a předem dík za info co my dáváš,ale dokud my v út na výslechu neřeknou víc nemůžu nic dělat:-/
Unhošť je okres Kladno, Kněževes asi Praha západ to jsem zvědavej kde to budou dělat. Asi na Kladně. No nezávidím ti. Dojdi si ale fakt k nějakýmu advokátovi. Za nějaký dvě kila ti poradí jak se konkrétně hájit. V každýn případě počítej s řidičákem na dva roky v čistírně.
doplněno 24.04.11 13:08:Brali ti krev?
no na výpověd půjdu do Hostivic,ale pak asi Kladno.Bůhví,krev my právě že nebrali,jen 3 dech zkoušku.
To máš možná výc štěstí než rozumu přečti si toto autoweb.cz/...
doplněno 24.04.11 13:16:Jinak jak můžou vědět že jsi před jízdou nepoužila ustní vodu s alkoholem.
nad tím jsem s etaky zamýšlela,na nci se mě neptali vlastně co si pamatuju,jen dech zkoušky a pak mě odvezli víc ani ťuk.ale měla jsem dvě promile a říct jim pak že jen tak 2litry ústní vody.
Sepsali s tebo výpověď co jsi řekla dali ti záznam z alkotestu byla to státní či městská policie kam tě odvezli těch otázek je moc. Asi seš hezká a zmátla jsi jim hlavu.
no nevim,myslím že státní ,zatím mám v ruce jen 3papíry, -záznam o sdělení podezření z přečinu ohrožení atd,pak jen zadržení řidičáku, a výzvu k podání vysvětlení na úterý,musela to být státní jelikož přijela i sanitka,první mě odvezli na bulovku na záchytku,pak na kriminlku na smíchov a nakonec na asi obvodní v hostvicích.
jo a v hostivicích,jsem podepisovala papíry o potvrzení kolik naměřil oveřený analyzátor přistroj Dräger.
po tom nárazu,mě to pěkně probudilo.nic chovala jsem se příčetně,spolupracovala jsem,nemotala nohama. na každýho působí jiný množství.
Kdýž si vypláchneš usta ustní vodou naměří tak do 15 mint vic než 5 promile několikrát jsme to zkoušeli.
doplněno 24.04.11 13:41:to sahyna tady se to nevyřeší mají ověřený přístroj byla jsi na stanici v Hostivicích kde stebou něco sepsali doopravdy běž za advokátem mysli na školu. HOWG
tak to je hodně zajímavý,jinak jsme našla k tomu měřáku ,proč my vlastně nedělali ty kr.testy.
Tento dechový analyzátor zařdil do samostatné skupiny, protože je to analyzátor, který používávlastní několik desítek těchto drahých přístrojů, kterými měří hodnoty alkoholu v krvi u uživatelů českých komunikací. Jak jsem již zmínil výše, od Nového roku (k 1.1.2009) je hodnota naměřená tímto přístrojem brána jako rovnocenný výsledek spolu s metodou dle Widmarka a plynnou chromatografií. Tedy řečeno, hodnota vyhodnocená v promilích ‰, kterou nám přístroj vyhodnotí, je brána jako definitivní a není potřeba dělat krevní testy. Jelikož kolikrát rozhoduje o tom, či se jedná o přestupek (do 1 &permil nebo trestný čin (nad 1 &permil
každý miligram alkoholu v krvi, musí tyto přístroje vykazovat jednoznačně přesnost. v Policie ČR. Policie vhých přístrojů, kterými měří hodnoty alkoholu v krvi u uživatelů českých komunikací. Jak jsem již zmínil výše, od Nového roku (k 1.1.2009) je hodnota naměřená tímto přístrojem brána jako rovnocenný výsledek spolu s metodou dle Widmarka a plynnou chromatografií. Tedy řečeno, hodnota vyhodnocená v promilích ‰, kterou nám přístroj vyhodnotí, je brána jako definitivní a není potřeba dělat krevní testy. Jelikož kolikrát rozhoduje o tom, či se jedná o přestupek (do 1 &permil
nebo trestný čin (nad 1 &permil
každý miligram alkoholu v krvi, musí ty
já vim,ale vím o otm daleko víc atd,a ten měřák je srovnatelný jak s odběrem krve,tkaže stím nic nedokážu.výrobc euvádí že do 1prom. odchylka max 0,05 g/kg
slečno vás v té zatáčce potkat a narazit, tak vylezu a ješte vám něco udělám, co kdyby jste potkala rodinu s dítětem a nedej bože narazila do nich? vy jste na dně některé te skleničky nechala mozek? nejdřív se zamyslete nad tím, že kvůli blbosti jste mohla někoho zabít, pak si nechte radit jak z toho ven
víte,přemýšlím od tý chvíle co sem to udělala,ale přemýšlením nci neudělám,takhle alespon vím co mě čeká,a co můžu udělat.
Zdravim, aniz bych to cekal,dostal jsem se do stejne situace jako vy. Prvni vyslech mam za sebou a doufam ze to spadne na nejnizsi hranici. Jak jste dopadla vy?
to trubka: též zdravim koukám že už jste třetí komu se to podařilo, tak mě zatím včéra přišlo oznámení od dopravky,že my zadržují řidíčák,nic víc.Ale už se to dostalo tam ,takže se snad za nějakou nejbližší dobu dozvím co dostanu.a kolik jstě nadýchal/a?
Měl jsem 1,06. Možná to spadne do přestupků.Škoda ani zranění nebylo. Příští týden se snad rozhodne. Nicméně je to lekce na celý život.... A co u Vás?
Stále nic,čekám na rozhodnutí.Nu píšou že jak je to nad 1promile tak je to posuzovaný víc,ale tak třeba vám to dopadne.A docela stres to čekání,už je to moc dlouho.
Zdravím. Na jedné straně je to trest mírný, na druhé ne. Jdete do odvolání? Nebudu se tady rozepisovat, nebo nás tu zlinčují. Nicméně ten pocit a ta lekce je neuvěřitelě krutá. Mě to čeká asi tento týden. Tento vzkaz je pro SAHYNU,takže vyjádření od ostatních nepotřebuji.Ale schválně...
No jak odvolávat s enebudu,nechci aby dali ještě něco víš.Jinak ta podmínka je blbá věc,hodně s etím pro mě ledacos zúžilo.Tak hodně štěstí jsem na Vás zvědavá.
Zdravim,nevim jestli to vubec budete cist. Jen chci dat vedet, ze stale cekam. Bylo to preveleno na SZ a pry je to lepsi,protoze dostanu mensi trest,ale nejsem si jist. Citim se stale stejne mizerne, i kdyz se pry nic moc nestalo.Me svedomi rika opak.Stale mam problem sam se sebou.Citim se silene a ta lekce je jiste dozivotni.
No taky zdravím,jako pořád jste na tom vcelku dobře měl jste 1 a kousek promile.Jako určitě počítejte se zadržením řidíčáku min 6měsíců,a pokuta no snad nebude.Já už sem psala jak to dopadlo,ale cca po 14 dnech my přišlo opět že se to bude projednávat,stát.zástupce podal odpor,takže advokáta atd,soud už byl 8.7. ale st.zástupce si ponechal dobu na promyšlení,navrhoval 32 měs zákaz,uvidíme ještě pár dní,jinak to půjde ke krajskýmu. tak držím palce!
jinak taky mě to mrzí,hl ta podmínka, ale nedá se svítit.
Vážená slečno!
Domnívám se, že právník nebude potřeba. Vzhledem k plošné dohodě státních zástupců v celé ČR, tito podmíněné zastavení trestního stíhání aplikovat nebudou (zjištěno z osobního rozhovoru se státním zástupcem). Je to dáno tím, aby lidé řídící vozidla pod vlivem alkoholu dostali zákaz řízení mot. vozidel. V případě, kdyby podmíněně zastavili tr. stíhání, nebyl by viník nijak potrestán. Proto se toto dít nebude. Ridičák určitě nějaký čas mít nebudete. Co se týká peněžitého trestu od soudu, to je pouze na soudci. Možná Vás uklidní můj poznatek, a sice, že soudy v ukládání peněžitých trestů jsou ve většině případů mírnější než městské úřady. Jak již mnozí naznačili, bude lepší zaplatit způsobené škody, tím nic nezkazíte. Pro Vás je, možná, jediné plus, a to, že jste studentka. Tuto skutečnost soudy berou v potaz (alespoň v České Lípě). To však pouze určí výši peněžitého trestů nebo délky podmínky. Avšak díky skutečnosti, že věc byla šetřena jako nehoda či havárie (veškeré podrobnosti nevím), nejspíš nemá cenu spoléhat na soudcovo přimhouření očí. Celkový důsledek ještě může zmírnit nebo zhodnotit Váš dosavadní způsob života.
Dle mého názoru bych to viděl na trest 6 měsíců podmíněně se zkušbní dobou jednoho roku, ZŘMV 18 měsíců. V lepším případě kolem 300 hodin obecně prospěšných prací, peněžitý trest kolem 25000,- Kč + soudní výlohy, ZŘMV stejný. I když se zdá, že podmínka může být pro Vás přijatelnější, není tomu tak. V rejstříku by Vám první alternativa zůstala do výmazu. V druhém případě se z RT druhá alternativa vymaže automaticky po splnění prací.
Po vyřešení dejte vědět, jak jste dopadla, docela by mne to zajímalo
Dobrý den,rozsudek přišel a to tak : 2roky podmínka,2roky zákaz řízení,peněžní trest nepadl a úhradu poškozeného sloupu - nebylo co-místostarosta my dal možnost sloup odklidit bez peněžních povinností (bohudík) . Podmínka je pro mě horší,jelikož za rok budu ukončovat školu,takže pro zaměstnavatele budu nepoužitelná v případě řidičského průkazu.
No jasně,hlavně když mě nikdo neviděl,jen při výslechu. Kdyby tady nebyly zákony,nejradši by jste každého i za bobek po psovi zlynčovali,že
Děvče, neotvírejte si tady moc ústa a budte ráda, že to takhle dopadlo. Chybu jste udělala Vy. A představte si, že místo pitomého sloupu byste se střetla s autem - s rodinou třeba se třemi dětmi. To by Vám asi hřebínek spadl. Díkybohu, že se tak nestalo. Trochu pokory by Vám neškodilo. Jaga.
Říkám to celkově,ponaučení mám,detaily proč mě štve že nemůžu jezdit tady radši neuvádím.Jak známo u Čecháčků by zas někteří mohli závidět, a svůj trest beru tak že je mírný přiznávám. A že se mohli stát daleko horší věci,my probíhají snad stokrát denně, a není to nejlepší stím žít.
Zdravím. Asi už píšu pozdě, ale: před nedávnem ( 1,5 roku) podobná situace. Jel sem ze zábavy a měl nehodu. Někdo zavolal policii a naměřili mi skoro 3 promile. Za nějakej čas sem byl na policii kvůli podání vysvětlení a tak sem všecko popsal jak to bylo. Uvedl sem že jsem student a veškerou škodu co sem způsobil postupně nahradím. Za další čas mi přislo rozhodnutí od soudu (vše řešil samosoudce, nikde sem na soudu nebyl). Trest: zákaz řízení 3 roky (po půlce možnost zažádat o vrácení), k tomu podmínka 1,5 roku. Žádná pokuta, jen poplatek soudu 2000 Kč. Snad sem pomoh.
dobri den ja jsem take bohuzel ridil napili nadichal sem 1,76 a mam toho na svedomi vic byl jsem u kamose a pili jsme kdys kamarad rekl sve pritelkyni ze tam budu spat ze me nikam nepusti tak ona zurive odmitla a vyhodila me pred dum a rekla mi ze pokud s autem nevodjedu tak ze mi ho rozmlati a ja blb do toho auta sedl a vodjel jenze ja se tak chtel dostat domu protoze jsem se nachazel tam kde to vubec ae vubec neznam a hrozne sem se bal tam nekde auto nechat nebo prespat v aute auto uz bylo bez benzinu a ja stratil vsechny penize tak jsem zajel na benzinu a ukradl benzi v hodnote 700kc a jak se vodjizdej vod stojanu tak jsem naboural do zaparkovaneho auta pochopitelne jsem ihned zastavil vypnul motor a majtelce toho nabouraneho auta jsem ihned odevzdal moje klicky dnes jsem majtelovi benzinove pumpu uhradi skody za krades benzinu a pani to nabourane auto ke vesemu jsem se priznal a nekladl zadnej odpor nevim co me to popadlo nejel sem moc dlouho cca asi 2km jaky trest mi muze hrozit? opravdu toho moc lituji a vsechnu skodu jsem uz uhradil ted pujdu podat vysvetleni nikdy jsem nebyl trestan a docela mam strach dekuji za vase odpovedi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.