Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je normální, že když člověk začne opravdu někoho milovat. Začne občas dělat ze sebe naprostého pitomce, když nemá v lásce zrovna moc zkušeností a občas řekne i pár vět, které nebýt nějakého vzteku nikdy neřekl. Kvuli tomu se se mnou rozešla dívka, kterou miluji a rozhodně to nebylo jen z mé strany, láska byla skutečně vzájemná. Dá se to nějak napravit? Mě napadlo vydržet učitou dobu měsíc dva nebo i déle a předat jí omluvný dopis, ve kterém bych přiznal, jak jsem se nad sebou zamyslel. A jak už vím, jak mi chybí a že už vím kde jsem chyboval.
Laska byla vzajemna? Skutecna laska dokaze divy, ne se rozejit po par spatnych vetach. Pokud to ovsem nebyly nadavky a urazky, to i laska tezko zkousne. Pokud se sama neozve, je jeste porad mozne, ze ceka, az se ozves ty... ono nedolejzat a rozumne si promluvit jsou dve ruzne veci. Pokud nejsi srab, na nejaky dopis se vykasli a rekni ji to vsechno pekne uprimne z oci do oci. Nepodlejzat, jen vysvetlit, co se tenkrat stalo a normalne se omluvit s tim, ze ti na ni porad zalezi.
A jestli se k tobě vrátí, dej si pozor, abys zase neměl záchvat vzteku a neřekl něco, cos nechtěl. To by totiž (pokud je to děvče rozumné) byla konečná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.