Nejste přihlášen/a.
Moc prosím nemáte někdo kontakt na někoho, kdo mi opravdu půjčí peníze, jsem již zoufalá, nalítla jsem jen na podvodníky a potřebuji je nejpozději v pondělí večer, velice děkuji, neodsuzujte a zkuste pomoci, budu vděčná.
Dobrý den, já nejsem předlužená, mám půjčky, které zvládám splácet, jen jsem se dostala do časové tísně, kdy mám zaplatit určitou částku maximálně v úterý a tak jsem potřebovala poradit. Banky, které by mi půjčily, tak mají dlouhou dobu vyřizování.
A to nemate pritele, rodice, kolegu, dobrou kamaradku? Je to rozhodne lepsi nez si pujcovat od lichvaru nebo homecreditu s 50% uroky.
Bohužel se pohybuji mezi lidmi, kteří jsou rádi, že se svými financemi vycházejí taktak a v rodině to samé
Any, vazne si myslite, ze Vam cizi clovek z ciste ryzi dobroty srdce pujci penize tak, aby to pro Vas bylo vyhodne? Nebyla byste prvni ani posledni, kdo zaplati dvakrat tolik, nez si pujcil a kdyz to holt nestihne, zacne mit velke, opravdu velke problemy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.