Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký nebankovní úvěr

Od: sodik* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěl bych diskutovat o možnostech nebankovního úvěru. Hledám solidní nebankovní instituci (případně fyzickou osobu), která by byla ochotna poskytnou úvěr (ve výši 20000 - 40000 Kč) studentovi posledního semestru VŠ, který má bohužel záznam v registru a nemá možnost prokázat příjmy.

Záznam v registru vznikl mojí chybou, kdy jsem minulé léto nebyl prakticky vůbec doma a ignoroval tak upomínky Komerční banky. Příjem mám (ca 6000 měsíčně), ale nemohu jej prokázat - jedná se o nárazovou práci pro známé. Předpokládám ale, že jakmile skončím školu (v červnu nebo srpnu 2011), budu mít čas pracovat na plný úvazek a nebudu mít se splácením problém. Hledám solidní společnost (tj. žádné poplatky předem, žádné Cetelem, Home Credit atd.), nebo jednotlivce, které bych byl ochoten zaplatit slušný úrok (např. za úvěr 20000 bych byl ochoten zaplatit do tří let 30000) a úvěr zajistit (směnkou).

Úvěr chci použít na zaplacení pohledávky Komerční bance (ca 12000), zaplacení zdravotního pojištění (také ca 12000) a úhradu školného (21000 Kč).

Děkuji za objektivní názory

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrzvysociny
hodnocení

0x

Tady není o čem diskutovat, jsi v háji. Tobě nepůjčí nikdo, leda tak úplný magor.*zed*

sodik*
hodnocení

Děkuji za OBJEKTIVNÍ názory ;)

buss
hodnocení

0x

Už z podstaty věci je nebankovní úvěr nesolidní, využívá tísně lidí. Nic není zadarmo.

doplněno 22.04.11 10:42:

Zvažuj, potřebuješ 45 000 Kč, výdělek 6 000 Kč. kolik budeš, schopen splácet měsíčně? A k tomu v zádech možnou exekuci na neuhrazeném pojištění. Co tak něco půjčit od známých, zvýšit dlužné splátky a hledět si přivydělat víííce? Jinak další úvěry tě zahrabou.

sodik*
hodnocení

Splácet budu schopen tak 3000,- první 3 měsíce, pak předpokládám že i třeba 10000,- měsíčně. Za měsíc jsem Ing. v oboru ICT a práci předpokládám tady v Praze seženu okamžitě. Jenom potřebuji ještě dva měsíce věnovat škole. Nechce se mi věřit, že by mi nikdo nepůjčil takovou relativně malou částku (20 000 Kč - jeden podprůměrný plat) za takových podmínek. Tedy kromě Providentu, ale takové lichváře podporovat nebudu.

artemio77*
hodnocení

0x

Být tebou tak vyzkouším třeba Provident ;)

Jsou v pohodě a splácet se dá i po malých částkách... Každopádně to ale přeplatíš, tomu se asi nevyhneš.

Tak hodně štěstí

juldab*
hodnocení

0x

Nějak nechápu to zdravotní pojištění §11 zákona č. 117/1995 Sb

sodik*
hodnocení

Dobrý den,

v §11 se píše "nejdéle však do 26. roku věku". Mně bude za měsíc již 28 let. Takže v případě, že za mě pojištění neplatí zaměstnavatel, si ho musím hradit sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]