Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K otázce kvůli streptokokvi do nemocnice

Od: achjo* odpovědí: 2 změna:

A ještě nosím rovnátka myslíte že se nanich mohl streptokok uchytit a kvůli nim ho mám od ledna poakovaně a jeěte musim do nemocnice.? Myslíte že tpo může být jimi že se nanich uchytil a já je kvůli nemu zas mam.?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To asi ne,sice zuby kdyz mate rovnatka vyzaduji,peclive cisteni po kazdem jidle.rekla bych ze jste bud mela spatne dolecene a nebo je ve vasem okoli nekdo bacilonosic,muzete mit snizenou imunitu.Zkuste nejakou ocistu tela,je toho plny net,neco na srovnani po antibiotikach.Neuskodi stava z aloe,pit se sladkym napojem na lacno,koupite v lekarne,asi za 160Kc.Je toho spousty,navstivte bylinkarstvi a nechte si doporucit.Nebude na skodu,kdyz zkusite olejovou kuru,mam na sobe overeno,jednou me nezabiraly abńtibiotika na anginua v krku neco priserneho a me postavil na nohy za 3 dny olej.1 lzice oleje,vice ne, se zvyka v ustech,prevaluje,cedi mezi zuby cca 20minut.Nejdriv olej zridne,pak na opak a v konecne fazy musi byt uplne bily,pak vite,ze jste provadela spravne.v zadnem pripade nepolykat a plivat jen do wc,je v tom hrozne skodlivin.ve vasem pripade provadejte nekolikrat za den a pomalu,at vas neboli usta,20 min.je dlouha doba.Pokazde dobre vycistit zuby a vyplachnout na zaver teplou vodou,aby nezustaly zbytky oleje se skodlivinami.Verim ze se i tak stretokoka zbavite.

krlanovsky
hodnocení

0x

Dobrý den,

s rovnátkami to s největší pravděpodobností nesouvisí. Pokud je streptokok opravdu opakovaně je vhodná hospitalizace, kde se provede řádná ATB kúra (psal jsem v předchozím příspěvku).

Pokud chcete bylinkovou podpůrnou terapii doporučuji kloktat 3x denně nálevem z Šalvěje lékařského, nepít studené nápoje a neholdovat moc zmrzlině (alespoň prozatím). Studené nápoje oslabují přirozenou obranyschopnost DÚ zéjmena krčních mandlí. Dále můžete vyzkoušet Priznicův obklad (viz google) toť jako podpůrná terapie vše, s olejem zkušenosti nemám, ale zdá se mi to nějaké divné... zaprvé jsem o tom nikdy neslyšel a za druhé není uváděno jaký olej, každopádně nechci nic "hanit", když to neznám. Výše mnou doporučované postupy se mi osvědčili a mám je osobně vyzkoušené. Aloe vera nic nepokazíte, důrazně ale doporučuji nekupovat Aloe s benzoanem sodným (konzervant, který výrobci rádi dávají do Aloe a to se stává pak bezceným - vyskytuje se u levnějších preparátu. To si pak radši kupte něco na jídlo, než vyhazovat peníze za takto bezcenný přípravek :)

Pokud byste měla ještě jakýkoliv doplňující dotaz, ať už z medicíny klasické či podpůrné bylinné k Vašemu problému, jsem Vám kdyspozici na emailu kr.lanovsky@gmail.com

S pozdravem MUDr. Kryštof Lánovský (internista, dietolog)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]