Nejste přihlášen/a.
Balík je možno poslat až do hmotnosti 20 Kg a to i jako dobírku. Vyplňuje se Adresní štítek, který dostaneš na poště. Doručení je garantováno opravdu do druhého dne (mám vyzkušeno). Pokud adresát není doma (za to pošta fakt nemůže) je balík uložen na dodací poště k vyzvednutí.
Více zde:
na EMS je speciální propisovací a samolepicí formulář - dostanete na poště - vypsat propiskou... 1 kopie bude vaše, zbytek nalepí... Je jiný pro tuzemskou a jiný pro zahraniční poštu. Jo, je to celkem drahé...
Podací lístek klasický není potřeba, dobírkovou složenku jen v případě, že to chcete na dobírku...
Tak jsem to byl dnes odeslat.Žádnou kopii toho EMS vnitrostátního Adresní štítku jsem nedostal.Vyplnil jsem právě Adresní štítek,dobírkovou šloženku typu C a nějaký speciální podací lístek (byly na něm telefon ,email,aj. ),který jsem pak tedy dostal zpět.Nevíte někdo,zda ten stroj,který tiskne údaje na podací lístky ,je taky skenuje?Ve spěchu jsem tam totiž nenapsal PSČ adresáta,udanou a dobírkovou cenu.Nebyl by to pak problém?(že by to EMS nepřijmuli)Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.