Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kozí mléko v Brně

Od: morena* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jestli už nenajdu pomoc tady, tak už asi nikde *nevi*

Hledám už několik měsíců kde by se dalo v Brně nebo okolí sehnat čerstvé kozí mléko... teď je zrovna sezona, tak kdyby někdo věděl, klidně i trošku dál od Brna, třeba do těch 50 km někde na vesnici, to se dá, já si pro to ráda zajedu. Moc byste mi pomohli *srdce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Našla jsem jeden odkaz, který by vám mohl pomoci v hledání. Určitě je šance na farmářských trzích, které se u vás pořádají. Nově je avizují i v dalších městech na jihu Moravy.

modernibrno.cz/...

doplněno 19.04.11 11:08:

A ještě doplním námět na výlet: sedlakkozy.cz/..., o nich se hovoří v uvedeném článku *klik*

lidus*
hodnocení

0x

scuk.cz/... Zde najdete kozí farmy.

ladinpraha*
hodnocení

0x

A co farmářské trhy? Tam by se dal určitě najít nějaký dodavatel z okolí.

nalok.cz/...

morena*
hodnocení

Děkuji Vám všem za rychlé odpovědi. Jdu zase zkoušet. Na farmy jsem už psala a volala, z jedné mi řekli že do Brna nevozí ve druhé že už mají plno. A někam daleko se mi zase každý týden jezdit nechce, to se prodraží. Stačil by mě klidně nějaký malý hospodář z malé vesničky poblíž Brna, kam bych zajela.

Nic jdu zkoušet Vaše odkazy, díííky *klik*

kecal
hodnocení

0x

Nebylo by lepší kobylí mléko?Prý je ještě lepší a zdravější.Slyšel jsem to od jedné farmářky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]