Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jestli už nenajdu pomoc tady, tak už asi nikde
Hledám už několik měsíců kde by se dalo v Brně nebo okolí sehnat čerstvé kozí mléko... teď je zrovna sezona, tak kdyby někdo věděl, klidně i trošku dál od Brna, třeba do těch 50 km někde na vesnici, to se dá, já si pro to ráda zajedu. Moc byste mi pomohli
Našla jsem jeden odkaz, který by vám mohl pomoci v hledání. Určitě je šance na farmářských trzích, které se u vás pořádají. Nově je avizují i v dalších městech na jihu Moravy.
doplněno 19.04.11 11:08:A ještě doplním námět na výlet: sedlakkozy.cz/..., o nich se hovoří v uvedeném článku
Děkuji Vám všem za rychlé odpovědi. Jdu zase zkoušet. Na farmy jsem už psala a volala, z jedné mi řekli že do Brna nevozí ve druhé že už mají plno. A někam daleko se mi zase každý týden jezdit nechce, to se prodraží. Stačil by mě klidně nějaký malý hospodář z malé vesničky poblíž Brna, kam bych zajela.
Nic jdu zkoušet Vaše odkazy, díííky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.