Nejste přihlášen/a.
Máte nějaké osvědčené openery, které zabírají na holky kolem 18 let, na internetu se jich nachází hodně, ale co jsem zatím vyzkoušel nestálo za nic, takže určitě rád uvítám něco osvědčeného
karino , tam ve světě je takovejch věcí :-O ale kdybych umřel a tadytu věc nepoznal tak mi ani nebude vadit ,že umřu jako blbec
jen sem dal do vyhledávače opener pro ženy a tadyten otvírák na mne vybaf...uffff
Ahoj, Karino, jsem z toho ve svých pouhých 56 letech také tak trochu na větvi. Co to vůbec je? Třeba se mi nějaký pubertální dorostenec bude chechtat, ale když nevím, tak se zeptám. A tak mi to, lidi, trochu objasněte, aˇvím, o co jsem zamlada přišla. Je důvod toho litovat nebo není? Jaguška.
babajaga, myslím, že si vystačím s tou znalostí, že openery jsou nevinné , ale osvědčené společeneské větičky, kterými mohu začít hovor i s někým docela cizím. Ze zvědavosti jsem rozklikla žertovný odkaz chroustika a vidím , že to zrovna není téma, které bych volila . K odkazu není co dodat, jistě to chápete. karina
Kour je hodne kultovni zalezitost. Je to pocin divadla Sklep, kratce po revoluci.
Celej film tam pada jedna hlaska za druhou. Velmi doporucuji ke shlednuti.
p.s.Vymen mi to za vostry, Nataso Stepanovno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.