Nejste přihlášen/a.
Hezký den, ráda bych si našla práci z domu (jsem maminka na MD), máte někdo zkušenost? Nebo nějaký tip, kde hledat? Objevila jsem firmu BULLETIN, www.in-centre.info, poslali mi katalog, kde inzerují práci z domu, ale musíte zaplatit registrační poplatek 100-380 kč a až potom Vám dají tip na firmy, nebo můžete vyrábět, kompletovat tužky apod...nevím, nevím, moc se nám to nezdá...Nemáte s touto firmou někdo zkušenosti, popřípadě s nějakou jinou?Nebo s nějakou, kterou fakt nebrat?Děkuju všem za rady, tipy(-: Mějte se krásně.
Už to tu asi miliónkrát bylo: rozumnou práci z domova snad ještě nikdo nepotkal.
A ta firma - kouknul jsem na stránky a při slovech "objednejte ještě dnes a dostanete zdarma ..." jsem zapomněl, že vlastně koukám na nabídku práce.
Můj názor: 1) pryč od té firmy, 2) rozumná práce z domova se takto nenajde.
doplněno 18.04.11 16:21:A abych jen ... práce z domova snad jen tehdy, když si najdete práci u normálního zaměstnavatele, ale charakter té práce umožňuje ji dělat doma. Pak se se zaměstnavatelem můžete dohodnout.
Lucky, teď jsem četla v časopisu KUCHYNĚ (dříve Žena & kuchyně) následující:
Vážení a milí čtenáři,
pomozte nám a my pomůžeme Vám!
Nejdůležitější podmínkou pro naši vzájemnou spolupráci je to, abyste měli rádi náš časopis a chtěli pro něj pracovat. Ale jen tehdy, když budete mít čas a chuť. Stačí, máte-li doma počítač a připojení k internetu a jste-li vstřícný a komunikativní člověk.
Co budete dělat? V našem virtuálním call centru budete nabízet předplatné KUCHYNĚ.cz i dalších časopisů vydavatelství Sanoma Media a také naše další aktivity. Máte-li zájem si k mateřské nebo k důchodu přivydělat a chcete-li nám pomoci, staňte se našimi ambasadory!
Na Vaše CV čekáme na adrese sila@sanomamedia.cz.
Všem moc děkuju...já vím, že se to probírá hodně, ale každá rada dobrá(-.Tak to ještě pořeším..ta kuchyně je lákavá(-: za zkoušku nic nedáme, že? Když přemýšlím nad tím počátečním vkladem, tak mi to nepřijde úplně hrozné, zaplatit někomu provizi, že dostanu práci, ale musela bych mít jistotu, že tu práci opravdu dostanu.Jako studentka jsem takto taky zaplatila agentuře jako provizi...ale věděla jsem proč to platím.Točí mě mě inzeráty tajemné jako hrad v karpatech, zaplatťe a pošleme vám vstupní balíček...Anebo když si koupím sadu šperků..proboha za co? A budu je rozprodávat dál, tož to nevím(-:
doplněno 18.04.11 20:44:Krkovičko..tomu věřím, moje kamarádka takto pracuje při mateřské,ale člověk musí být účetní.Nebo se tomu aspoň věnovat, udělat si kurz, apod...A já mám k číslům daleko asi tak jako do Las Vegas(-:Tak to by mi neprošlo...Ale děkuju!
Dobrý den, práci z domu hledám už asi 2 roky, ale slušná téměř neexistuje. Ta vaše je taky podvod. Pozor si dejte třeba i na firmy APHISS Praha - Pavel Vrba či DENIS VINČEK, OSTRAVA. Podle ZP nesmí po Vás nikdo chtít NIKDY peníze předem, i kdyby to byla třeba jen dvacka! Jinak, pokaždé se pro jistotu zeptám na internetu - workline - Podvodné práce z domova, odpovídají tak do 3 hodin a mám jasno. Já ještě nenaletěla, ale mnoho mých známých ano. Systém je v tom, že Vy zaplatíte, pošlou Vám papír s nabídkami domácí práce /propisky, obálky, kompletace hraček či bižuterie aj./, Vy to rozmnožíte, dáte si inzerát, že jako nabízíte práci, zájem bude velký, požádáte o peníze předem a pak jim za to pošlete letáček. Pokaždé se nějaký zoufalec chytí. Je to lumpárna, takhle se to množí a stahuje to na dno další lidi, kteří většinou moc peněz nemají. A musí na to být dobrý žaludek. Takže od podobných nabídek - PRYČ! Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.