Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem normalni? Nic nevydržim

Od: mike® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, jdu za Váma s otázkou, 9 měsíců, jsem s nikym neměl sex, až nedávno s mojí přítelkyní s kterou jsem už půl roku. Ona byla ještě panna - už není. Ale o to vůbec nejde, jde o to, že pokaždé, co se mazlíme, vše je OK. Pak když mi ho kouří, tak jsem za chvíly, cca do 10ti minut hotovej. Ale ten největší problém kterej řešim a kterej mi pořád vrtá hlavou je ten, že při sexu s mojí partnerkou vydržim fakt málo. Neví někdo, nebo nesetkal se s tím už někdo? Chci si sex s ní pořádně užít a né že se hned udělám. Ona je totiž báječná a rád bych si užil, než jí to přestane bavit :(*plac* Tak se mějte a děkuji za odpovědi. Nashle :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
10 minut není tak málo ;) plánuješ hodku? Jen abychom věděli jaké si kladeš cíle...
yurek*
když mi bylo dvacet, udržel jsem erekci i pět hodin v kuse... Teď po padesátce už je to slabota. *hi*
nekaž mi to ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]