Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych půjčit asi 15 000kč, ale jsem studentka střední školy. Zajímalo by mě jestli by mi někde půjčili na splátky (mám brigádu). Děkuji.
No odpovědí spousta, ale žádná na otázku, kterou jste položila.
Takže studentovi jako takovému nikdo moc nepůjčí to je asi jasné, i když máte brigádu.
ALE, je tu možnost a to využít ke studentskému účtu takzvaný KONTOKORENT, je to částka cca do 20 000 Kč
Nabídky bank se liší, ale víceméně pár podmínek je stejných: věk min.18, předložení dokladu o studiu, splacení do 1 roku
a samozřejmě mít založený STUDENTSKÝ ÚČET u té banky.
Pár odkazů (pouze pro příklad, nedělám nikomu reklamu):
doplněno 17.04.11 17:41:při podrobnějším zkoumání jsem zjistil, že budete muset individuálně u banky zjistit kolik Vám skutečně povolí přečerpat. 20 000 Kč většina bank uvádí pro studenty VŠ, u středoškolských studentů se toto může lišit.
Dobrý den,
souhlasím s tím, že je zbytečné se zadlužovat, ale pokud nemáte možnost půjčit si od někoho z rodiny, což znám z vlastní zkušenosti, tak je určitě lepší si půjčit od banky než od providentu a podobně. Já jsem před třemi lety také potřebovala půjčit jako student a tehdy mi půjčili u Komerční banky, kde jsem měla asi rok účet. Nevím jak je to dnes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.