Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrocefalie

Od: dora* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den!

Najde se mezi Vámi někdo, kdo má zkušenosti s mikrocefálií. Jsem vyděšená, protože mi lékaři u mého dítěte řekli, že jí má a že se musí hlídat vývoj dítěte. Mám strach. Děkuji Dora

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

yurek*
hodnocení

0x

Dobrý den,
máte strach docela oprávněně. Podle toho, co jsem viděl na odkazech v Google Vás nečeká nic veselého, spíš naopak. Nebudu Vás utěšovat, jsem od přírody cynik, takže na rovinu. Pokud mikrocefalii má Vaše dítě, není o co stát a nezávidím Vám to, co Vás čeká.

petra72

Zkusenosti osobni nemam zadne. Ale ted to vypada, ze to zaplavi cely svet... dobry popis jsem nasla na anamneza.cz/...

matest

Když o něčem víš úplný ho..o, tak si radši svoje názory nech pro sebe a nestraš zbytečně rodiče, kteří už tak jsou dost nešťastní. Dlouho mě tak nic nenas..lo, jako tvůj příspěvek, proto musím reagovat..

Máme 5-letou holčičku s mikrocefalií, veselou, šikovnou, která se má čile k světu!

narozena v 34t+0, porodní váha 1390 g, délka 42 cm, obvod hlavičky při narození 27 cm

Začala lézt, chodit, mluvit, chodit na nočník a dělat jiné věci ve stejném období, jako její vrstevníci.

Přes homadu vyšetření snad všeho, co se dá, je dnes její jediná "vážná" diagnóza porucha pozornosti a hyperaktivita a to bych řekl, že ještě v mírnější formě.

Ne ve všech případech znamená mikrocefalie pro dítě těžké postižení !

venval

Dobrý den,

taktéž mám dítě s mikrocefalií. Je možné, Amest,aby jste mi napsal na mail. Ráda bych si nechala poradit, co pro naše dítko můžeme udělat. I když, v našem případě, to vypadá na mnohem závažnější formu :(.

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]