Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lupání v kloubech

Od: iana* odpovědí: 3 změna:

dobrý den, potřebuji poradit:

Už asi 5 let mi lupe v palci - prostě sem tam když ho ohnu, tak v něm sem tam lupne, nebo třeba když ho chytnu druhou rukou a takovým zvláštním způcobem ho ohnu tak v něm lupne vždy. prsty ale lupou skoro každému, tak jsme tomu nikdy nevěnoval pozornost. Začalo mi to potom co jsme si zlomil ruku v lokti (tehdy komplikovaná operace s trvalým omezením hybnosti ruky) - tedy aspon jsme to přikládal tomuto zranění, ale asi to není přičina...poslední pul rok - nebo spíš dýl (možná i rok) - opravdu nevim, se to ale projevuje už skoro na všech kloubech co mám v těle - ale jak říkám pořád jsme to přecházel. Až včera jsme si při raním zvedání z postele uvědomil, že už se ani nemůžu zvednou aby mi v nějakém kloubu neluplo. Třeba ležím a pohnu kotníkem a lup. Pak s ním už normálně bez toho lupání pohybuju, ale pak na chvili přestanu s pohybem a pak třeba za minutu toho kdy je v klidu s ním pohnu a zase lup.

Je mi 23 let, tak si myslím že to neni normální.

nevíte čím to může být? Zašel bych s tím k doktorce, ale bohužel jsme momentálně v časovém presu a nestíham - musím toho dělat hodně do školy atd. Vím že tahle argumentace je kravina, ale tak říkám si, že když to vydrželo do teďa tak snad ty 2 měsíce ještě počká... nebolí to jen je to nepříjmené jak to lupe - a jak říkám mám pocit že pozvolna se to zhoršuje.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
když jsem měl problém s klouby, tak jsem praktikoval nápoj Geladrink a asi po měsíci bylo znát zlepšení. Mysllím, že to bude i Váš případ. vaseklouby.cz/...

akasa*
hodnocení

0x
No já jsem slyšela,že pokud to nebolí,tak to nic není,má to hodně lidí.Mně takhle taky lupe skoro ve všech kloubech odjakživa a posledně mi doktorka řekla,že jsem hypermobilní,to je něco jako,že mám volnější vazy a šlachy kolem kloubů a tak ty potom snadno přeskakují.Tak nevím,ale mě to nebolí akorát je to trochu trapnější někde mezi lidmi v tichu,když třeba vstanu ze židle.

hari*
hodnocení

0x
Mnohem levnejsi a navic vegetarianska alternativa napoju typu Geladrink je lnene seminko: vegetarian.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]