Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DPP - nahlásit a dolozit?

Od: andilegh* odpovědí: 6 změna:

Dobry den, 10. 4 jsem nastoupila na brigadu ale pochopila jsem to tak, ze na UP muzu jit az pote, co dostanu smlouvu, coz bude az 17.4 (s datem nastupu 10.4.).
Ted nevim co dal, prosim poradte

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Pokuď dobře chápu-jste vedena na UP a od 10.4.máte DPP ale smlouvu dostanete až 17.4.Tak se nic neděje,smlouvu na DPP doložíte až jak jí budete mít,nutné je aby tam stálo,že děláte od 10.4.Kdy máte jste pozvaná na pracák?teď?nebo až potom 17.4.?
andilegh*
hodnocení

No prave ze se to resilo s ucetni a ona ze je to blbost, ze se to ma nahlasit do 8 dnu a ze tam napise datum 10.4. :(... osobne jse, si myslela, ze pokud zacnu delat brigadne musim dolozit smlouvu hned v den nastupu.. :(

krkovicka*
Ne je to v pořádku,platí to pouze u HPP.Učetní má pravdu.A to nemůže to DPP dát dřív?Abyste potom na Up neletěla s vyplaznutým jazykem.Ať Vám tam taky napíš měsíčni odměnu max.4000tis jinak Vás z Up vyrazí.
andilegh*
hodnocení

Prave ze byly ted ty zmeny tak uz nevim co je pravda a co ne:(... jinak to ma napsane od toho 17teho, a jelikoz se to preposila z Prahy, tak kdo vi, kdy bych se toho dockala:( Jinak o tom informovana byla, ale rikala ze takhle to na UP stacit bude...
ale kdo vi..

krkovicka*
O zmenach vim tam je to do tří dnů i Dpp teda pokuď jste to lejstro podepsala,že jste srozumena stím,že hlasit Dpp musíte do 3.dnu,když ne tak je plus na vasi strane.Obecně platí do 8mi dnu.Kdyz paní na UP bude vědět,že to rozhodně není Vaše chyba,že již děláte a smlouvu budete mít až Vám jí pošlou tak bude v klidu a počká.Já jsem smlouvu odeslala mailem až po 14dnech od data na ní a na schůzce ani nepípla,neboť jsme byly takhle domluvený.Vůbec si nelamte hlavu,se říká,když něco chceme po nich-trvá jim to,když oni po nás-chtějí to hned.Až budete mít papír v ruce hodte jí to na stůl ;)
andilegh*
hodnocení

Dekuju za radu, v pondeli s tim pujdu na pracak, takk dam vedet :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]