Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svědek nebo učastník řízení?

Od: slonik odpovědí: 2 změna:

Prosim o radu.Jisty pan X mne fyzicky napadl.Podala jsem na neho tr.oznameni.Policie predala vec Mestskemu uradu a ja byla predvolana jako svedek pred trest.komisi.Vysledek setreni jsem se nikdy nedozvedela,nebot pry jako svedek nemam narok vedet jak vec dopadla,a vlastne jsem nemela ani moznost odvolani,a pan X se mi vysmal,ze nebyl nijak potrestan.Nyni opet s panem X resim spor pred trest.komisi.Vec byla kvalifikovana jako prestupek proti majetku ,,vylakal na me podvodem penize,, Opet jsem predvolana jako svedek.Nevim,ale domnivam se,ze nejsem svedek,ale ucastnik rizeni.Bojim se,ze jako svedek se zase ani nedozvim jak byla cela vec rozhodnuta,opet nedostanu vubec zadne vyrozumeni,a moznost se popripade odvolat.Moc dekuji za vas nazor.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Ujasněte si pojmy, pokud vás napadl, jste účastník, poškozená. Zřejmě se nejednalo o trestný čin ale o přestupek a proto to postoupili obci.
Lze též nahlédnout do spisu.
Po jedné zkušenosti ještě dát prachy ...

slonik
hodnocení

0x

svedek,nebo ucastnik rizeni...dekuji za Vasi odpoved.Asi jsem udalost spatne popsala.Nejprve ze mne pan X vylakal penize,a kdyz jsem je chtela vratit,tak mne fyzicky napadl.Kvalifikovano jako prestupek /nemarodila jsem/ tr.komise me predvolala jako svedka.Jak dopadlo setreni jsem se uz nedozvedela.Penize mi dotycny dodnes nevratil,proto jsem znovu podala tr.oznam.,a opet jsem predvolana pred tr.komisi jako svedek,a ne jako ucastnik rizeni!?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]