Nejste přihlášen/a.
Všechny zdravím,
před dva a půl rokem jsem potkala svého chlapa. Bohužel to dopadlo tak, že máme za sebou třetí pokus o vztah, který opět nevyšel. Poprvé mě opustil kvůli bývalé po dvou měsících, ta ho stejně za pár dní odkopla a ačkoliv to nikdy neřekl, tak sem věděla, že se chce vrátit. O půl roku později, kdy jsme se nevídali, jsme vyrazili s kamarádem z druhé strany republiky do hospody, kde jsem ho potkala. Protože se kamarád dost opil, nabídl mi, že u něj můžeme přespat. Stalo se, ve mě se to opět probudilo, ale on mi hned druhý den napsal, že nechce vážný vztah. Za dalších 7 měsíců jsem od něj měla žádost na facebooku, hodně jsem přemýšlela, jestli ji přijmout, ale udělala jsem to. Měsíc a půl jsem se snažila ho chápat, trpět všechny jeho kiksy, když mi dva dny před odjezdem na festival přišla smska s tím, že propil spoustu peněz a nikam teda nejede. Následně mi nezvedal telefony, jen mi druhý den odepsal na smsku, že všechno moc hrotim a mam tomu nechat volný průběh. Já tam tedy odjela s cizí slečnou, vcelku si to tam užila, akorát on se mi celý týden neozval. Tak jsem vzala telefon a zavolala mu, řekl mi, že právě má možnost získat práci svých snů a ozve se, až to bude mít vyřešené. Já si po nějaké době našla nového přítele, ale naprosto to nefungovalo, myslela jsem stále na předchozího. Rozešli jsme se a jednoho krásného dne v lednu na mě opět čekala žádost na facebooku od NĚJ. Tentokrát jsem se ani nerozmýšlela, za týden jsme byli spolu a já se dostala do stejného kolotoče. První měsíc a půl mě nechytil za ruku, nedal mi pusu na přivítanou, veškeré aktivity jsem navrhovala já, kromě jedné, která stejně proběhla s jeho kamarády. Další 4 týdny jsme se neviděli. Měl moc práce, výběrové řízení, byl unavený, šel na squash nebo fotit, měl nařízený přesčas o víkendu a navíc laškoval s jednou ze svých bývalých. Tuto neděli jsme měli domluvenou schůzku, kterou jsem doufala, že nezruší jako předchozí dvě, páč 4 týdny se nevidět bylo už opravdu dost, když bydlíme oba v Praze. Dohodli jsme se, že mu zavolám, až k němu budu vyrážet. Kvůli němu jsem dorazila do Prahy o den dřív, i když jsem ve svém rodném městě byla po skoro třech týdnech. Po cestě se mi vybil telefon, ale neřešila jsem to, byli jsme domluvení, že zavolám až budu na cestě k němu. Na koleji na mě však čekalo po zapnutí telefonu překvapení. První zpráva, kdy se mnou má počítat a druhá, že teda asi nic a jde s kolegy na Matějskou. Ještě v pátek mi psal, jak se těší, věděl přibližně v kolik přijedu a ty zprávy přišly v průběhu hodiny! Následně mi nevzal telefon, ani mi neodpověděl na zprávu. Čekala jsem dvě hodiny a protože se nic nestalo, napsala jsem mu, že je čas to odpískat, protože si tohle nezasloužím a ať už se mi nikdy neozývá, že jsem ráda, že si našel něco, co ho baví a přeju mu, aby příště dostal práci, o kterou tolik stojí. Na to mi opět neodepsal, vůbec se nesnažil to nějak napravit, zjistit, co se děje. Trochu sem to čekala, už z toho důvodu, že když sem se kvůli něčemu naštvaná ozvala (stalo se to dvakrát),, tak mi řekl, že to buď ustojim, nebo se s nim mam rozejít. Teď té zprávy lituju, mám pocit, že jsem to vzdala moc brzo, málo jsem bojovala.. Ale na druhou stranu je podle mě přirozené, že spolu dva lidé ve vztahu chtějí být co nejvíc a udělají pro to vše, což on nedělal, táhla jsem to sama. Navíc mě sžíral pocit, že mě zase náhle opustí a byla jsem téměř neustále ve stresu.
Teď tak přemýšlím, jak se z toho konečně dostat, protože čas nějak nepomáhá. Pořád mi říká, že se mám ozvat, až se budu chtít vdávat. Mě tak zase chybí jeho vyjádření a pocit, že je opravdu konec, se opět nedostavil. Pořád mi říkal, že nemá čas, ale já mám dvě práce, do toho školu, píšu bakalářku, pobíhám po výstavách, cestuju a i tak - vždycky jsem si na něj byla schopná udělat čas. Nejhorší je, že i když si uvědomuju, jak to bylo všechno špatně, nejsem schopná se odpoutat.
A proč to nejde se od něho tak odpoutat? Mně to tedy nepřipadá, dle vašeho popisu, že by to byl muž, o které je třeba bojovat. Vždyť na vás celou dobu kašlal, dělal z vás hadr na podlahu a vy přesto všechno máte pořád pocit, že se máte ozvat? To jste jako lovkyně či co? Má se snažit muž, ten má lovit a dávat ženě najevo, že o ní stojí. Ten váš to vůbec nedělal, jen vám řekl, že se máte ozvat, až se budete chtít vdávat. To je trochu divné, ne? Dle mého názoru je to takový lempl, který jen druhých využívá a chce ženu, která to potáhne za něho a on se nebude muset o nic snažit. Takoví mužové pak ani nedokážou zabezpečit rodinu. Myslím si, že jste dost inteligentní na to, abyste toto dokázala pochopit- konec konců, v posledním odstavci to tak i vy sama píšete. Soustřeďte se na zvládnutí bakalářské práce a dokončení studia, soustřeďte se hlavně na sebe a svoji práci. Je dost možná, že ho z hlavy nikdy úplně nevymažete, ale první pořádný mužský, který vám tu vaši hlavu poplete, vám dá na něho zapomenout. Ale nechce to uspěchat. Trpělivost růže přináší. Hlavně mu už nikdy na nic neodpovídejte a sama ho nekontaktujte. Možná bych si i změnila SIM kartu a číslo v mobilu, být vámi.
Je to debil, debil a zase debil, ktery si z tebe dela srandu a vyuziva toho, jak dolejzas. Malo bojovala? O co? O takove vychcanka, kteremu dela dobre, ze vi, jak se trapis a jak te ma na haku? Rika se, ze zamilovanost je slepa, ale az tak?
Jak se odpoutat? Vymazat jeho cislo, jeho fb dat do ignorovanych a kdyby se nahodou ozval, tak telefon nebrat a zadnou schuzku si nedomlouvat. Jezkovy voci, snad mas, holka, jeste trochu rozumu, abys nenadbihala a nedolizala za chlapem, kteremu jsi uplne fuk.
Bud to pochopis, anebo zase dolezes a zkazis si kus zivota. A budes si za moct ty a zase jenom ty.
Motáš se již třikrát v kruhu a nevíš, jak ven. Promiň, podle popisu jsi hadr, do kterého si ten chlápek jen čistí boty. Jsi slepá, že to nevidíš. On o tebe nestojí a pokud ho uženeš i počtvrté, skončíš stejně jako dřív.
Jak se odpoutat? Předešlé odpovědi ti daly návod. Zruš všechno, co tě s tím vychcánkem pojí, aby tě třeba ve slabé chvíli nezkusil kontakovat a ty mu na to zase neskočila. A odstěhuj se. Nejpozději za dva roky ti bude lépe.
Je na čase přestat být hodná holka. Na první místo dejte sebe. Nenechte se ničím zatěžovat. Vy jste ten typ, který by se pro druhé rozkrájel, ale sama víte, že to nikam nevede. Co myslíte pomohlo by Vám slyšet jak Vás komentuje s partou kamarádů? Nebo byste i dál chtěla být tím "rozumnějším?". Ne a ne! Určitě jste moc krásná a z téhle závislosti se dostanete. On má prostě zdánlivě výhodu, že mu na Vás záleží méně. To se změní hned jakmile přestanete reagovat. Tak jak řekli shora. Smažte si jeho kontakt a změňte si SIM kartu, odhlašte se z FB. Ten FB, co to je? Virtuální realita! To nejsou skutečné vztahy! Lidi tam mají falešně dobrý pocit z toho, že ovládají druhé lidi! Žijeme a pamatujeme si skutečné vztahy, ne zbytečná zranění z internetu! Snažte dělat maximum pro každý dobrý pocit, který je jen Váš, jako celý život! Držím palce.
Zalezi, jakym stylem clovek FB pojme. Nejsem sedmnactilety pubertak, co tam vysedava denne, nicmene i ja tam rada potkam a popovidam si s prateli, ktere jinak nevidam. Zalezi, zda chcete mit mezi prateli kohokoliv, kdo o to pozada, jen abyste jich mela co nejvic a byla in.. nebo zda Vam staci uzavrena skupina 100 lidi, ktere znate a potkavate se s nimi. Ja kuprikladu nezname lidi ignoruji, mazu, na muj profil nemaji pristup, nemohou mi psat. Ignorovani lide muj profil nevidi, protoze JA nechci, neotravuji, muzu kdykoli kohokoli vymazat a ignorovat. Nikoho neovladam a nikdo neovlada me
Odhlaseni je jedna vec, ale soudnost a normalni mysleni druha
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.