Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejrychleji ztloustnout

Od: ac odpovědí: 13 změna:

Prosim vás, potřeboval bych vědět jak stoustnout, jestli jsou nejake tloustnouci tycinky nebo tak neco? děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Ráno koblížek s kakaem, ke svačince dortík, oběd knedlíky s omáčkou, pak si někam zajít na hambáče. K večeři bůček nebo ovárek zapitý dvanáctkou a je to tam. *zed*

karina*
hodnocení

2x

ac, trochu mě to připadá jako provokativní dotaz, protože všichni tady řeší jak zhubnout *smich*. Právě jsem dojedla svoji noční večeři. Jinak by se mě špatně spalo. Někdy si ještě přidám tak okolo půl druhé v noci. A dál spím jako dudek. Prý to není zdravé. Pro mě ano. Jiní tvrdí, že by tloustli, na mě to nemá vliv, kromě toho dobrého spánku.Být hladová a nevyspalá by pro mě byla nejhorší kombinace. Možná ale patříš k těm lidem, kteří pokud jedí po 19 hod., ztloustnou. Zkus zařadit druhou večeři, přes den si zvedni porce jídla. Bůčky a sádlo vynech. Vykrm se na zdravé, pestré stravě. Ptáš se na tyčinky, doufám, že to není to jediné a pro tebe známé, co dosud jíš...Karina

hodnocení

2x

jestli jde o zdravé přibrání, tak bych doporučil tvaroh, každý den 250g jako svačinu a to jde pak skoro samo...

hm*
hodnocení

0x

Jestli nějak sportuješ, tak to trošku omez, a během dne si sem tam něco zobni (navíc), po obědě si dávej dortíček. Časem by se to mělo projevit.

doplněno 13.04.11 21:32:

Jinak - ztloustnout rychle, to není zdravé. Stejně, jako rychle zhubnout.

hodnocení

0x

Recept na ztloustnutí : Jez hodně brambor a pij mezi jídlem vodu!

pu®
hodnocení

0x

A to vše, co radí rádcové nade mnou, činit vleže před televizí, hlavně se nehýbat! *ee*

annyfi*
hodnocení

0x

Nehýbat a cpát se sladkým, nejlépe na večer :)) K obídku knedlíky a nešetřit se :))

ac
hodnocení

všem moc děkuji...něco určitě vyzkouším :)

hodnocení

0x

I ty jeden kujóne! Na to je jediná odpověď. Žrát, žrát a zase žrát. Ale hrozně Ti závidím. Mám 107 kg, jsem diabetička a doktor mě pokaždé kárá, ať zhubnu. A nejde to! Spíš zblbnu, než zhubnu. A tak Ti, věř mi, Tvůj problém docela závidím, co bych já dala za kila dolů. Magda.

ac
hodnocení

já žeru jako prase ale prostě to nepřibejvá...měřim 190 a mám jenom 72 kg :( nevim jestli je to kouřením nebo čim...teď budu chlastat Gainer tak uvidíme :)) neboj se...určo zhubneš ;)

senorita
Jist porad jist hlavne na vecer sladke dik za pochopeni

ovecka*
hodnocení

0x

Přibrat na hmotnosti lze dvěma způsoby:

1) buď přibrat svalovou hmotu, pak se dej na kulturistiku, jez hodně bílkovin a trénuj svaly. Jez pravidelně 5 x denně a hodně.

2) nebo přibrat tuk: pak se málo hýbej, jez hodně cukrovinek, pišingrů, másla, omáček, zahuštěných polévek, smetany. A jez to všechno ve dne i v noci, sněz všechno, na co v lednici přijdeš. Jez vícekrát denně a velké porce. Je to také otázka hormonů: mladý člověk může hodně sníst, a málo tloustne. S věkem a ve stáří už lidé jedí málo, a přesto tloustnou.

hodnocení

0x

Myslím, že v tvém případě to bude zbytečné vyhazování peněz..teda pokud si potraviny platíš sám. V případě rodičů, si pěkně šáhnou do peněženky.

Já měl a mám ten samý "problém" a jednu dobu jsem jedl jak urvaný z řetězu, váha vylezla o 2 kg výš a tam se zastavila a nepustila..tak jsem si řek, že tohle nestojí za to. Jsem taky ten typ, co nepřibere i když sní 10 řízků navíc. Já taky dělám aerobní sport, takže to je další předpoklad nepřibrání. Na druhou stranu si rád i odpočinu. Ale radši se hýbu a jak vylízne slunko a mám volno, jsem venku. Měl jsem chvilku (asi 2 roky), kdy jsem nesportoval a při stejném stravování vylezla váha o 5 kg víc. Na jednu stranu jsem měl radost :) ale na druhou jsem se už cítíl "nesvůj". Váha, jak už tu někdo psal, mi vlezla do břicha-kvůli nicnedělání. Takže jakmile jsem zase začal sportovat (rekreačně), tak jsem s váhou zase tam, kde jsem byl. A musím říct, že mi nestojí za to, mít 5 kg navíc, jen kvůli tomu, aby si ostatní řekli, že vypadám líp. Jde mi o můj pocit, že se cítím dobře. Věkově jsem už starší, takže kila navíc bych si dovolit už mohl, ale raděj budu mít tolik kolik teď, než být "vypasený" jako moji spoluvrstevníci. Když někdy slýchávám nebo vídávám svoje spolužáky ze základky, vůbec nemůžu pochopit, že to mohli nechat dojít tak daleko a jsou z nich vypapkané prasátka. A přitom to byli na škole i dál sportovci. Jenže kdo se nakazí "LENOROU" , těžko se z ní dostává. Mě ten sport na pár vynechávek, držel jak fyzicky, tak hlavně psychicky defakto pořád. Zkoušel jsem i anaerobní sporty jako je kulturistika..ale tohle vůbec pro mě nebylo vhodné a taky to nemělo žádný efekt..jsem prostě vytrvalec :)

Sportu zdar..myslím tomu rekreačnímu-nic se nemá přehánět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak ztloustnout

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]