Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu se naplno nadechnout

Od: eeew odpovědí: 12 změna:

mám v poslední dobe (týden) problém, že se nemůžu úplně z plných plic nadechnout... Podaří se mi to třeba jenom jednou z pěti pokusů a poté je to pro mě velká úleva..

Může to být třeba od páteře? často a větší část dne sedím v kanceláři.. Děkuji za ardy

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

2x

eeew, špatné držení tělo, ochablé zádové svalstvo, zmáčknutý hrudník. Stres. Hýbejte se, běhejte cvičte. Je Vám 20, neměl by to být pro Vás problém.

epuls.cz/...

Karina

kecal

Jestli někdy kýcháte z ničehi nic,nebo svědění očí může to být astma,nebo reakce na nějaké prášky.Bylo by dobré jít k lékaři,pošle na spirometrii,to je měření výdechu do přístroje

martinaa*

Take se mi to nezda jako unavene svalstvo... astma je svina, radeji resit driv, nez se pozdeji tri dny dusit a cekat, az Vas vezme novy obvodak, protoze na ambulanci mi rekli, ze je vsechno ok:)

polinek*
hodnocení

1x

,,máš pocit váznoucího dechu? To dělají také nervy ,,,zkus zívat a to se pořádně nadechneš.

eeew
hodnocení

PS: je mi 20

pecenkav*
hodnocení

0x

Alergie na nejake pyly, pokud to trva zatim tyden, nebo pocinajici astma

hodnocení

0x

Zdravím, tytéž problémy jsem měla po viróze, bylo to hodně nepříjemné. Bylo jedno, zda jsem byla v klidu nebo v pohybu. Absovovala jsem vyšetření na plicním i EKG, nic se nenašlo, odeznělo to samo asi po 14 dnech. Astma prý není problém při nádechu, ale výdechu - poučili mne tehdy na plicním. Alergie by se projevila po pobytu venku...

martinaa*

Ja jako astmatik mam problem zasadne pri nadechu, protoze do sebe nemuzu dostat vzduch:) to me teda plicni po tech letech velmi prekvapilo:D:D

A alergie se muze projevit kdykoli, kdekoli a na cokoli. Nejenom venku u hromady sena.

pecenkav*

Astmati ma velke problemy s nadechem a alergeny se dostanou vsude, akorat s proniknutim do zavazaneho igelitoveho pytle maji problem

lidka*
hodnocení

0x

V této době řádí chřipky a nachlazení. Nevyloučila bych ani zápal plic. Určitě jděte k doktoru, ať si vás poslechne a případně pošle na rentgen. Já jsem po nachlazení dostala oboustranný zápal plic. Jediné pozitivum z toho bylo, že jsem přestala kouřit. *palec*Byla jsem totiž ráda, že jsem mohla alespoň trochu dýchat - zakouřit si - to nepřicházelo v úvahu. Takže neváhejte, já jsem nachlazení přecházela, potom ani doktor nepoznal začínající zápal plic a dal mi paralen. Nechtěla jsem marodit a nakonec z toho byly dva perné měsíce nemoci. *tuc*

jabraka*

Dtto jako Lidka.S podobnými příznaky jsem před dvěma měsíci skončil na JIP ve špitále.Teprve dnes jsem dostal konečnou zprávu.

JABRAKA

beri49*
hodnocení

0x

Nechejte si udělat rozbor krve zejména na magnesium (hořčík), jehož nedostatek může způsobovat tyto potíže. Pokud ještě míváte občas křeče v lýtkách, bude to tento problém. V každém případě doporučuji návštěvu lékaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]