Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je normální únik moči po dokončení potřeby?

Od: zvedavec13 odpovědí: 12 změna:

Bude mi za chvíli 16, ale trápí mě problém, že vždy po vykonání potřeby (vymočení) mi moč stále ukapuje, tzn. jakmile pak schovám svůj penis do trenek tak se mi tam vytvoří mokrý flek, který pak zapáchá.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Pokud "ho" máš správně oklepaného, aby z něj nekapalo:), může se teoreticky jednat o syndrom ÚNIKU POSTMIKČNÍCH KAPEK - v těchto případech nedochází k dokonalému vyprazdňování močového měchýře, ze kterého pak moč uniká i při dokončení močení. Jenže častou příčinou tohoto stavu je zbytnění prostaty nebo oslabení svalstva pánevního dna, které se projevuje až u starších mužů...

juldab*

Známé české přísloví praví Klepej jek klepej poslední kapka patří do kalhot.

To je tak zvaný "třepavkyho zákon*smich*" (v tomhle podání teda spíš "klepavkyho".

eulalie*
hodnocení

1x

No já bych řekla, že v tom nebudete sám. Je nutno správně oklepávat příslušný orgán. No a pokud by se vám i pak něco nezdálo, tak zajít k lékaři urologovi, on udělá takové docela nenáročné a nebolestivé vyšetření a je jasno hnedka.

hodnocení

0x

tomu fleku se říká sluníčko. Trenky dejte sluníčkem dozadu.

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Nebudu Vás zpovídat jak dlouho tento problém máte.Je jen jedna rada.Co nejdříve k lékaři.

krkovicka*
hodnocení

0x
Ano je to možný,zvlášť když dlouho moč zadržujete než si dojdete.Nijak bych to neřešila,až po částém úniku,bolesti apod.Pak je vhodný konzultovat to s doktorem.

lidus*
hodnocení

0x

U mě ano ale já na to mám papír, vyšetření na urologii je nepříjemné ale v pohodě se zvládne. Neodkládejte to, čím dýl tím hůř se problém řeší.

zvedavec13
hodnocení

Pokud jsem to správně pochopil, tak případně kdybych šel na to urologické vyšetření, tak pak tenhle problém vymizí?

Lékař Vám po vyšetření řekne, kde je problém (jestli to vůbec problém je) a co se s tím dá dělat. Takže s odvahou do toho.

krkovicka*
Jen mizivá většina lidí to řeší hned :(

což je ovšem chyba. Zbytnělá prostata nebolí. A proč je zvětšená, může mít různé důvody. Včetně fatálních (i když to v tomhle věku není moc pravděpodobné). Takže pokud to není jen pár kapek (což je normální), fofrem k doktorovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]