Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gargáno-pláž Portogreco a Vignanotica

Od: barkana odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,letos jedeme do městečka Vieste na gargánu.

Chceme se autem vypravit jižně od Vieste na Pláž Portogreco a Viagnotica.

Máte někdo zkušenost s cestou na tyto pláže?

Děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

teď nevím, zda Vám jde o cestu nebo o ty pláže? Loni jsme tam taky byli autem, ale cca 4 km severně od Vieste. Pláže krásné písečné, vstup do moře pozvolný. Italové vstřícní, byli jsme tam poslední týden v červnu a začátkem července, voda byla teplá, počasí taky super.

des*
Pláž Portogreco a Viagnotica se jaxi nevyskytují.Jste si jisti že se to tak jmenuje?
barkana
hodnocení

Ale ano existují. Zkuste do googlu zadat SPIAGGIA PORTO GRECO*frajer*

barkana
hodnocení

Myslela jsem jak se dostat autem na tyto pláže z Vieste, ale to už jsem si stačila zjistit :)

Pokud máte nějaký typ na pláže severně od Vieste budu ráda,např. jak je to tam z parkováním,jak se tam dostat,zda jsou privátní,zda mají občerstvení,bary atd...

Jedeme začátkem července,už se moc na gargáno těším!

hodnocení

0x

Dobrý den, loni jsme byli také poprvé na Garnánu, ale v Rodi Garganicu, je to asi 35 km před Vieste. Na přelomu června a července. Bylo to všechno úžasné, příjemní Italové, všude zrající citróny a pomeranče, dokonale průhledné moře, čisté pláže a velice málo lidí na nich, což nás mile překvapilo. Nikdo nám na pláži nestrkal nohy pod nos, jako před tím v přeplněném Lignanu. Bylo to i cenově velice přijatelné a tak letos jedeme zase. Už se hrozně moc těšíme. Jinak - jeli jsme autobusem, je to bez starostí, pohoda a náš 20 letý Ford by už asi takovou cestu ve zdraví nezvládl. Užijte si to, pokud si vyberete Rodi, třeba se tam potkáme. Marcela.

barkana
hodnocení

Děkuji za Vaše poznatky z vaší dovolené na Gargánu.Jedeme do městečka Vieste a 2 dny strávíme také v Peschici. Ale uvažovala jsem i o Rodi Garganicu,které je z fotografií úžasné.Jedeme autem,s tím,že v půli cesty přespíme,cestování autem nás baví:)

Na gargánu jsme ještě nebyli a moc se těšíme!

Dobrý den, jinak po pobřeží jezdí vláček motoráček, něco jako u nás ty tradiční červenožluté "osmsetdesítky". Také autobusová síť je hustá, ale nemá cenu se spoléhat na jízdní řády, často se nám stalo, že když mělo něco jet, nejelo to a za půl hodiny přijel autobus, který vůbec jet neměl. je to prostě v rukou řidičů a pánaboha. Jízdenky na vlak i autobus se kupují V PRODEJNÁCH TABÁKU, což je pro nás dosti neobvyklé. Cenově je to levné. Jeli jsme vláčkem podle pobřeží do Calenelly a dál autobusem do Peschici a byl to opravdu kouzelný zážitek. V autobuse jsme jeli sami dva a hrozně jsme se "vybáli" v těch serpentinách vysoko nad mořem. Italští řidiči autobusů jezdí jako kanci /promiňte/, ale dojeli jsme bez nehod, i když strach tady byl. Zdraví Marcela.

hodnocení

0x

ještě mě napadlo, že loni před cestou jsem objevila tyto stránky, kde můžete jak čerpat různé potřebné informace jak k pobytu tak k cestě nebo se i na konkrétní nejasnost dotázat

rehurek.cz/...

věřím, že Vám to taky pomůže :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]