Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,ráda bych si zahrála v nějakém filmu nebo serialu nejlépe ve filmu,
Jemi 13 let,vážím43kg,výška asi 154cm,hnědé vlasy.
Jak se natáčel ten film BASTARDI v roce 2010 a jak byli ti 3 kluci tak asi nějakou takovou postavu prosím ozvěte se co nejdřív děkuju
Marie Pozdíšková
Pokud tomu dobře rozumím, tak Maruška si chce zahrát v nějakém fimlu a chce poradit jak na to...možná je to na jinou diskuzi nebo na jiné stránky, podle mě ten kdo ví, jak poradit,ať radí... kdo ne, ať mlčí(-:A už vůbec nechápu, proč si tady (na tomto fóru)lidé utahují z otázek ostatních lidí)-: Takže Maruško, pokud si chceš někde zahrát, je fajn hlídat si konkurzy do filmů, často filmaři shání komparzisty, na nějaké pidi role, nepředpokládej, že budeš mít hlavní, pokud fakt nejseš po čertech dobrá(-: Pokud se chceš této dráze věnovat, najdi si kurzy na přípravu herectví, popřípadě zkus dramaťak, určitě něco najdeš a přesvěčíš se, jestli tě to fakt baví.jinak po základní škole můžeš zkusit konzervatoř, po maturitě jsou VOŠ herecké - ve Zlíně a v Praze,r popřípadě VŠ - JAMU, DAMU...tak zlom vaz a pamatuj, že pokud člověk opravdu něco chce, tak by za tím měl jít...já sem ve 13 také chtěla hrát a nakonec jsem hrála(-:Sice jsem u herectví nezůstala, ale nemůžu říct, že jsem to aspoň nezkusila...Měj se hezky(-:
,,holčičko,to není jen tak se stát herečkou .Musíš se dobře učit a pak jít na školu,,udělat přijímačky ..Musíš mít také nějaké vlohy,i k muzice - celkově. jsi hysterka? Kdybys byla ,bylo -by OK- vžívají se nejlíp do role.
moje máti byla v telce jako nejlepší pracovnice a točili s ní a pak sestrou a otcem takový filmek. ..který pak běžel v telce. Měl se točit nějaký film tady v místě a byla jsem doporučena televizí pro roli.svobodné matky. Pamatuji si to jako dnes..měla jsem jít na odpolední a přijelo auto s nápisem Barandov a přišli se mne zeptat a podívat se v reálu na mne. Nabídli mi tuto roli ,,,ale tenkrát jsem již měla známost s mým mužem ,ale on s tím nesouhlasil. Dali mi na rozmyšlenou cca 2 dny vzali si fotku a pak se vrátili ,jak jsem se rozhodla. Dala jsem tedy na mého nastávajícího a odřekla..my jsme se rozvedli a já jsem snad nebo nevím,,udělala chybu ,že jsem do toho nešla. Dělala jsem i kompars,ale jen tak /peníze/ ,,,
Ale dneska mají herci hluboko do kapsy ,,nejsi v Americe,,nemají stálé angažmá ,jen někteří ,,dnes bych do toho nešla z těchto důvodů.Píši si občas s režisérem bratrem O. Víznera ,,ale teď mne napadlo,,,napiš Zdeňku Troškovi,,ON je takový lidumil ,,třeba -by to vyšlo .Za to nic nedáš.Držím palce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.