Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych poradit,před nedávnem byla v naší obci opravena komunikace po které jezdily jen místní kteří tu bydlí,ale po opravení tu jezdí kdekdo ale hlavně jako dobytkové,když jsme byly na obci ,aby dodatečně namontovaly příčný práh,tak jen navrhly značku s třicítkou,což sice nevadí,ale jak každý ví,že blbce žádná značka nezastaví a ten práh jsem klidně navrhoval u svého domu,tak nevím proč ho zamítly,v okolí obce jsou i jinde namontovány,kde by vůbec nemusely být,a otázka zní jak můžu obejít obec,abych tam ten práh mohl mít,mám si zajít na nějaký ůřad,kde by to povolily?a druhá otázka zní,na koho se mám obrátit ,když v naší obci je instalována na jedné straně zákazová značka zákaz nákladních automobilů a na druhé straně není?Děkuji za odpovědi.
Tomu říkám "kocourkovské" hospodaření. Nejprve díry opravit a pak tam udělat nové. Uvědomte si, že před každým umělým hrbem auta zabrzdí, podřadí a za ním dupnou na plyn a vytočí motor do otáček. Zvýšené emise, prach a hluk budete mít hned u baráku. A až Vás poveze záchranka, možná kvůli hrbům nedojede včas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.