Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěla jsem se zeptat manželovy má finanční ůřad vracet přeplatek za daně,kdy finanční ůřadodesíla přeplatky,do konce dubna?děkuji
Přeplatek daně z příjmu fyzických osob mi zatím vždy dorazil okolo 20. dubna. Nikdy se nestalo, že by překročili 30 dnů daných zákonem.
avám to posílá přímo složenkou nebo na ůčet finanční ůřad nebo vám to jde přes zaměstnavatele?a odkud jste,já z Brna
aha-tak to je zvláštní,manželovy tay vracejí za mě jako za ženu v domácnosti i za dvě naše nezletilé děti,opravdu jsme nad tím ted přemýšlela a chodí to v tom dubnu,a není možně že by to mněla špatně spočítané ty daně že by to třeba ještě kontorlovaly a proto to chodilo tak pozdě?no jak nám to dojde já vám zde pro zajmavost napíšu každopádně pokud je na to zákon jako že zřejmě je těch 30dnů tak je pěkný nepořádek!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.