Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který měsíc se vrací daně

Od: olousek odpovědí: 12 změna:

dobrý den chtěla jsem se zeptat manželovy má finanční ůřad vracet přeplatek za daně,kdy finanční ůřadodesíla přeplatky,do konce dubna?děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antynka*
hodnocení

1x

Finanční úřad má termín 30 dní od termínu daňového přiznání, tj, do 30.4. Mě peníze z finančáku dorazily už včera *hej*

krkovicka*
hodnocení

0x
Většinou to je až ke konci května.Taky nám účetní sdělila do konce dubna a vždy to chodí až v tom květnu.
olousek
hodnocení

aha,no manžel to podával sám za sebe přímo na ůřad mám za to že nám to chodilo vždy v polovině dubna

hodnocení

0x

Přeplatek daně z příjmu fyzických osob mi zatím vždy dorazil okolo 20. dubna. Nikdy se nestalo, že by překročili 30 dnů daných zákonem.

olousek
hodnocení

taky si myslím že to vždy do toho 20.dubna přišlo jen jsme si nebyla ůplně jistá))

krkovicka*
Takže jen u nás si dávají na čas?kdyby nám to posílali 20.dubna! ;)
olousek
hodnocení

avám to posílá přímo složenkou nebo na ůčet finanční ůřad nebo vám to jde přes zaměstnavatele?a odkud jste,já z Brna

krkovicka*
Na účet,z Prahy.vždy až koncem května,nikdy ne v dubnu ani začátkem května :) nevím proč je tomu tak.Vždy nám účetní řekne v dubnu ale příjde to až v tom květnu obvykle i jiná částka než byla účetní sdělena.(vrací nám za nezletilé dítě)
olousek
hodnocení

aha-tak to je zvláštní,manželovy tay vracejí za mě jako za ženu v domácnosti i za dvě naše nezletilé děti,opravdu jsme nad tím ted přemýšlela a chodí to v tom dubnu,a není možně že by to mněla špatně spočítané ty daně že by to třeba ještě kontorlovaly a proto to chodilo tak pozdě?no jak nám to dojde já vám zde pro zajmavost napíšu každopádně pokud je na to zákon jako že zřejmě je těch 30dnů tak je pěkný nepořádek!

krkovicka*
Ne,ne výpočty jsou správný :D
doplněno 12.04.11 16:33: Až na to nezl.dítě tam to skrouhnou max o 500kč

hodnocení

0x

Mě to přišlo teď s výplatou (12.4.),takže jsem bral dva "platy"*smich*, to kdyby bylo každý měsíc...

ann*
hodnocení

0x

Mýmu i mě to přišlo v březnové výplatě, jsme zaměstnaní a z Brna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]