Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotaznik vs zivotopis

Od: grem odpovědí: 2 změna:

Volal jsem do velkoskladu a rikali ze nabiraji skladniky.Mam o tu praci zajem.Ze pry mam bud u nich na personalnim vypsat dotaznik nebo poslat mail s zivotopisem.Poslal jsem mail s zivotopisem.Rikali ze to predaji nadrizenym a do 2 tydnu se mi ozvou.Nemam tam zajet i vyplnit ten dotaznik?Aby mi zas nerekli ze muj zivotopis uz predali tak ze bych ten dotaznik vyplnoval zbytecne.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Sam jste napsal, ze bud dotaznik NEBO mail se zivotopisem. Pokud jste tento uz poslal, je zbytecne jeste vyplnovat dotaznik.

myse*

ano - u nás se to taky takhle dělá... Když přijde někdo bez životopisu, vyplní dotazník, pokud přinese životopis je to rovnocenné s dotazníkem, možná to má i větší váhu když přinese životopis - svědčí to o tom, že má o práci zájem a něco pro to dokáže udělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]