Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se bránit před bývalým manželem

Od: pegijaja odpovědí: 1 změna:

Prosím poradte mi,jakou mám možnost nebo jak se mohu bránit před bývalým manželem jsme už rozvedeni 5let,bydlím domě který máme napůl rozděken majtko právnicky,on svoji půlku pronajímá známemu a vždy když přijde do domu tak mi jen škodí. Slovně mě napadá,uráží,osahává mne a když může tak mi občas něco v mé půlce poničí co já nedokážu ovlivnit tedy ochránit, Jak s e mohu proti tomuto bránit, Děkuji za rady Pegi

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud Vas zase napadne nebo zacne urazet, nechte treba pobliz bezet kameru nebo staci nahravani na telefon. A pozadejte o pomoc policii a podat TO. Sama zmuzete neco tezko. Max. moje oblibena rada - staci par nabusenych kamaradu, par facek a hodnekrat je pak naprosty klid:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]