Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se hraje Kanaloa?

Od: lenkah odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Syn dostal k 8. narozeninám hru Kanaloa, která je určena od 10 let. Několikrát jsem pročetla návod, ale stále to nechápu. Mohl by mi to někdo přetlumočit krok za krokem? Pochopila jsem jen úvod kdy vedle balíčku karet odložím jednu z těch, co mám v ruce. A dál? Kdy hraje druhý hráč? Jak se používají ty barevné válečky? Ale hlavně co je účelem hry? Ovládnout většinu ostrovů nebo se dostat k pevnině?

Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pro pripad, ze nikdo zde hru nema, aby to rovnou osvetlil, co navod ofotit a dat ho sem. Treba to nekdo pochopi...

beri49*
hodnocení

0x

Něco napoví www.hrajeme.cz/hr/...

lenkah

Tento popisek jsem už četla. Dokonce i jiné. Stále nechápu jak dál po prvním tahu. Píšou tam, že hra končí když v balíčku nezbydou karty. Kam se přesunou? Asi jsem hloupá, ale opravdu nerozumím tomu, co mám dělat pak když vyložím první kartu. Pak hraje protihráč? Kdy si beru kartu z balíčku? A co s těma válečkama? Rozepište mi to tu, prosím, někdo krok za krokem. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]