Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cukání ve zlomeném prstu

Od: vanesa68* odpovědí: 6 změna:

Nevíte co by mi pomohlo? Mám zlomený prst na noze, přes den dobrý, ale jakmile si večer lehnu, začne mi v něm cukat, je to nesnesitelné, musím vstát z postele a pochodovat (poskakovat) po místnosti. Nevím co s tím dělat - je to takové cukání, trhání v tom prstu...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Zlomil jste si prst, dobře. A byl jste u doktora, nebo se pouze domníváte, že to tak je?

vanesa68*
hodnocení

Je zlomený, byla jsem s tím na rentgenu, lékař mi pouze doporučil mazat Fastum gelem

hodnocení

0x

z vlastní skušenosti doporučuju chladit chladit a chladit vono to přejde a ten fastum gel je k ničemu skuste Heparoid nebo Veral gel

vanesa68*
hodnocení

A co na to nepříjemné cukání?

já na to měl mraženou mochovskou zeleninu :) pak sem si pořídil ten modrej gel co se dává do chladáku

vanesa68*
hodnocení

Dnes jsem zase nemohla spát, nemůžu se pořád ládovat lékama proti bolesti, nevíte co na to protivné cukání v prstě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]